Ce ascunde Lavinia Șandru. Dezvăluiri neașteptate. ”Pe cât de extrovertă pare...”
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
Astrologul DCNews i-a realizat portretul astrologic al Laviniei Șandru. 

Lavinia Șandru, jurnalistă, politiciană și actriță română, s-a născut pe 6 februarie 1975, la Dej. Observăm că este o nativă Vărsător. Adică o persoană cu viziune, cu dorința de a sparge bariere și reguli, cu nevoia de independență și originalitate. De altfel, arhetipul Vărsătorului este foarte potrivit pentru cei care activează în mass-media sau în domeniile publice. 

Luna, astrul ce arată spectrul emoțional, se afla în momentul nașterii în Săgetător. Ceea ce înseamnă că nevoia principală a nativei este de a-și depăși propriile limite, de expansiune, studiu, căutarea dreptății și de a călători. La propriu sau la figurat. Luna în Săgetător mai oferă și o credință uimitoare. 

Mercur, planeta comunicării și a mentalului, se afla în mers retrograd, în semnul Vărsătorului. Pe cât de extrovertă pare Lavinia Șandru, pe atât de introvertită este. Discursul său este cursiv, partea rațională conduce, însă retrogradarea lui Mercur poate oferi și o voce interioară foarte puternică. 

Marte, planeta acțiunii și a energiei, se afla în Capricorn. Această poziționare îi face pe oameni foarte pragmatici, pregătiți tot timpul de planuri pe termen lung, cu obiective serioase și cu o atitudine matură, încă din primii ani de viață. În plus, nativa are un simț organizatoric deosebit și capacitatea de a lua decizii importante atunci când cei din jur nu reușeșc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel