Ce ascunde discursul directorului STB, Adrian Criț. Profesor universitar: Manipulare. A pozat în calitatea de victimă
Autor: Ioana Dinu | Publicat pe: 24 ian 2022, 11:13
WhatsApp
Adrian Criț
Adrian Criț
Directorul STB, Adrian Criț, a spus, luni: „caracatița din această instituție trebuie să fie stârpită”.

„O să discut cu șefii de autobaze și de depouri. Caracatița din această instituție trebuie să fie stârpită. Împreună putem oferi condiții mai bune de transport călătorilor.

Va exista dosar deschis și pentru zădărnicirea combaterii bolilor, cu acele mitinguri. Cum ne protejăm la nuntă, botez, așa trebuie să respectăm legea cu toții peste tot", a spus directorul STB, Adrian Criț.

 

Directorul Societății de Transport București, Adrian Criț, avertizează că în urma celor cinci zile de proteste, compania ar putea ajunge în imposibilitatea plății salariilor.

„Ne vom afla în imposibilitatea plății salariilor, cei care refuză să revină la muncă sunt responsabili de acest lucru... Se face o analiză”, a spus Adrian Criț.

Dumitru Borțun, profesor universitar, a descifrat discursul lui Adrian Criț, dincolo de ce s-a văzut la televizor

„Adrian Criț nu a fost foarte ferm. A pozat în calitatea de victimă. În al doilea rând, a vrut să pozeze în justițiar pe ideea că el aplică legea în toate aspectele ei, inclusiv în ceea ce privește restricțiile legate de pandemie. De asemenea, vrea să arate că este empatic și empatizează cu cetățenii Capitalei. Și-a construit un discurs foarte bun, dar în paradigma dumnealui, or această paradigmă are o axiomă. Nu ia în discuție deloc că el ar pleca din fruntea STB, dânsul și grupul său, desigur. Genul acesta de mentalitate, de discurs și de comportament, este tipic atunci când apare un conflict între angajați și administrație. Este discursul administrației. Gândiți-vă ce a zis despre sindicat, că este o caracatiță. Practic deranjează, strică ploile”, a zis Dumitru Borțun, profesor universitar.

„De ce nu răspunde la problema că nu există un contract colectiv de muncă? Nu zice nimic despre neplata orelor suplimentare. Când a fost acuzat de încălcarea legii și a moralității, în loc să răspundă la acuzații, a sărit să spună că și șoferii fură combustibil. Ăsta este dialog? Este doar o formă de manipulare. El se vaită de manipularea din partea caracatiței, dar dânsul nu vrea să spună că face același lucru, o manipulare”, a mai zis Dumitru Borțun, profesor universitar, la Digi 24.

VEZI ȘI: Criț, directorul STB, amenință cu dosare penale pentru zădărnicirea bolilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?