Ce ar fi făcut afaceristul turc după ce ar fi ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă A1. Motivul șocant al crimei
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook, captură video Antena 3 CNN
Foto: Facebook, captură video Antena 3 CNN
Află în articol ce ar fi făcut afaceristul turc după ce ar fi ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă A1.

Afaceristul turc care ar fi ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă A1, va fi scos din arest pentru reconstituire, transmite Antena 3 CNN. Între timp, apar detalii șocante din anchetă.

Se pare că individul ar fi omorât-o pe femeia de 38 de ani pentru o datorie de 10 mii de lei. În plus, după crimă acesta ar fi făcut un gest șocant, mai exact, după ce ar fi aruncat cadavrul pe marginea autostrăzii, el s-ar fi întâlnit cu sora victimei să îi înapoieze buletinul Mirelei, pe care i-l oprise drept garanție pentru datorii. Afaceristul turc i-ar fi spus acesteia că a ajutat-o pe Mirela să își recupereze telefonul de la amanet.

VEZI ȘI: Ce au găsit criminaliștii acasă la presupusul ucigaș al Mirelei, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă A1. Profilerul din cazul Caracal, implicat în anchetă

Ce i-ar fi spus Mirela surorii ei atunci când a sunat-o

Potrivit anchetatorilor, Mirela i-ar fi cerut bani bărbatului și trebuia să îi returneze ziua următoare. Din acest motiv ea i-a lăsat buletinul drept garanție. În ziua în care a dispărut ea ar fi vorbit la telefon cu sora ei și-ar fi spus că îi povestește altădată cu cine se întâlnește. Acela ar fi fost ultimul ei apel, deoarece după acel moment nu ar mai fi răspuns la telefon, motiv pentru care sora ei a mers la Poliție și a dat-o dispărută.

La doar câteva zile, bărbatul a venit la sora Mirelei și i-a dat buletinul femeii, pus în câteva șervețele. Cei doi s-ar fi întâlnit chiar în fața amanetului unde Mirela își lăsase telefonul. Pentru că bărbatul se comporta ciudat, sora Mirelei a intrat la bănuieli, presupunând că el ar putea avea vreo legătură cu dispariția, așa că a sunat la Secția 25 de poliție, oamenii legii făcând apoi mai multe percheziții la el acasă, acolo unde au descoperit probe importante.

Mirela ar fi împrumutat de mai multe ori bani de la afaceristul turc

Mirela l-ar fi știut pe cetățeanul turc de aproximativ trei ani, timp în care i-ar fi cerut bani de mai multe ori, strângând în total o datorie de aproximativ 10.000 de lei. De fiecare dată când îi împrumuta bani, el și-ar fi notat suma pe un caiet și ar fi pus-o pe Mirela să semneze în dreptul sumei împrumutate. Afaceristul i-ar fi cerut banii înapoi în nenumărate rânduri, dar Mirela așa și nu îi returnase întreaga sumă pe care i-ar fi datorat-o.

Reamintim că afaceristul turc și-a recunoscut fapta. El le-ar fi povestit anchetatorilor că a luat-o pe Mirela din zona unui magazin și ar fi mers împreună la el acasă. Acolo s-ar fi certat din cauza datoriilor, iar bărbatul ar fi lovit-o cu un scaun, provocându-i stare de inconștiență. Potrivit lui, ar fi dus-o pe Mirela în baie, ar fi stropit-o cu apă, dar pentru că femeia nu și-ar fi revenit, i-a tranșat cadavrul și a aruncat-o pe un câmp de lângă A1. Ancheta în acest caz continuă, iar bărbatul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel