Ecaterina Andronescu, sugestie pentru memoriile lui Traian Băsescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, răspunzând unei întrebări adresate, luni seară, de jurnalistul Antena 3, Răzvan Dumitrescu, a precizat despre ce ar trebui să scrie fostul președinte Traian Băsescu în memoriile sale.

"Despre ce ar trebui să scrie fostul președinte Traian Băsescu în cartea sa?", a fost provocarea pe care Răzvan Dumitrescu a lansat-o invitaților săi din emisiunea de luni seară a emisiunii pe care o moderează, "Subiectiv".

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, aflată în platou a replicat, aluzie la declarația din urmă cu o zi a fostului președinte Traian Băsescu: "Din punctul meu de vedere, parcă aș avea mai multe pretenții chiar și de la un fost președinte decât să scrie "m-am"". 

Rugată, ulterior, să-i sugereze o temă pe care fostul șef al statului ar putea să o abordeze în memoriile sale, politiciana a precizat că ar putea să scrie "despre sistemul pe care l-a construit".

"Să nu scrie. Ce rost are?  Dacă ar exista o șansă la mie să scrie numai chestiile care s-a întâmplat și ceea ce este adevărat, aș spune să scrie. Nu există nicio șansă la un milion, deci de ce să scrie?", a recționat imediat Sorin Minea, președintele Romalimenta. 

Anunț de ultimă oră. Traian Băsescu își scrie memoriile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel