Data actualizării:
Data publicării:

Ce aduce Sezonul Fecioarei pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 septembrie

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Pe 22 august, Soarele își va începe tranzitul în Fecioară, semnul muncii și al disciplinei.

Sunteți pregătiți de toamnă? Între 22 august și 22 septembrie avem sezonul Fecioarei, care ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Fecioarei, guvernați de Mercur. Atunci când Soarele intră într-un semn, vom fi cu toții influențați de energia acestuia. În ciuda instinctului majorității oamenilor de a începe un nou capitol în ianuarie, sezonul Fecioarei ar putea fi de fapt cel mai bun moment pentru curățenie și un nou stil de viață. Avem șansa de a ne organiza foarte bine vacanța/concediul sau de a ne pregăti pentru toamnă. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/ Ascendent în Berbec 

Soarele intră în casa a 6-a, ceea ce înseamnă că vine momentul să te preocupi de curățenie în viața ta, atât la propriu, cât și la figurat. Îți vei da seama unde nu te-ai ocupat de o organizare serioasă. Este important să te concentrezi pe sănătate, stilul de viață și modul în care muncești. Adică să îți optimizezi rutina. 

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele va tranzita casa a 5-a. Vei acorda atenție suplimentară iubirii, romantismului, creativității și relației cu copiii. Dacă ești în concediu, acest sezon îți va prii de minune. Dacă nu, vei face în așa fel încât să îmbini utilul cu plăcutul. Poate fi, de asemenea, o perioadă prielnică pentru a te întoarce la pasiuni și hobby-uri mai vechi. Și nu uita ceva: dragostea trece prin stomac!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni 

Soarele tranzitează casa a 4-a. Este momentul să faci ordine, să elimini lucrurile învechite care nu îți mai sunt utile. Este cea mai bună perioadă pentru curățenia de toamnă. De asemenea, astrele îți recomandă să petreci timp de calitate cu familia. 

Rac/ Ascendent în Rac 

Soarele trece în casa a 3-a, cea care se ocupă de comunicare, procesele de gândire și relațiile sociale sau familiale. Urmează o perioadă importantă pentru interacțiunile cu frații și surorile, dar și pentru călătoriile scurte sau excursii. Și cum Mercur se va întoarce în aceeași casă, pot apărea întârzieri, anulări și limitări.

Leu/ Ascendent în Leu  

Soarele tranzitează casa a 2-a. Atenția ta va fi îndreptată către finanțe, venituri, cheltuieli și resurse personale. Este cazul să îți reevaluezi relația cu banii deoarece te vei confrunta cu unele situații neașteptate și frustrante. Atenție la negocieri!

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel