Ce aduce Sezonul Capricornului pentru fiecare zodie/ascendent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Iată că trecem de la energia plină de viață a Săgetătorului la cea sobră și conservatoare a Capricornului.

Între 21 decembrie 2022 și 20 ianuarie 2023, cu toții vom fi mai obiectivi, pragmatici și dornici să acceptăm realitatea așa cum este ea. Urmează o perioadă bună și pentru făcut planuri pe lungă durată. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

BERBEC

Sezonul Capricornului te îndeamnă să îţi depăşeşti limitele, mai ales pe plan profesional. Să nu uităm că Mercur, Venus și Pluto sunt în același semn cu Soarele. Vei fi în centrul atenției, în special la serviciu, și fiecare mișcare a ta este urmărită îndeaproape. Nu este cazul să pui presiune pe tine! Fă tot posibilul și asigură-te că îţi acorzi timp pentru a-ţi sărbători succesele, indiferent cât de mici. Te poţi aştepta la câştiguri suplimentare, bonusuri, promovări.

TAUR

Zodia ta este una dintre cele mai bine aspectate în sezonul Capricornului! Perioada aceasta te invită să explorezi, să evoluezi, să călătorești. Fie că este vorba de o excursie de o zi, de o vacanță undeva departe, sau doar de înscrierea la un curs sau la un club de activităţi. Chiar ai nevoie ca la început de 2023 să îți lărgești orizonturile. Descoperi că este mai ușor ca niciodată să scapi de partea conservatoare și să mai accepți noutatea.

GEMENI

În primă fază, sezonul Capricornului poate părea neplăcut. Stai într-o frică permanentă. Nu vrei să pierzi deloc controlul. Încearcă să îți dai seama ce te ține pe loc. Și cum Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în același semn, va trebui să înveți să te împaci cu trecutul. Risc mare de cheltuieli!

 

Continuarea pentru celelalte zodii, pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel