Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent Luna Nouă în Balanță din 26 septembrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Pe 26 septembrie are loc o Lună Nouă în Balanță.

Pe 26 septembrie, la puțin timp după miezul nopții, vom avea Luna Nouă în Balanță. „În mod normal, o zi bună pentru relaționare, socializare, diplomație și implicare în proiecte artistice. Doar că, de data aceasta, Luna Nouă va fi în opoziție cu Jupiter. Ceea ce înseamnă că vom fi obligați să le facem pe plac celorlalți. Doar pentru a da bine, doar pentru a nu fi judecați, doar pentru a nu fi desconsiderați. Dar ironia este că aceste frici vor fi doar în capul nostru. Și astfel vom promite mai mult decât putem duce”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

„Cum Mercur va fi retrograd în continuare, vă recomand să aveți grijă la riscul de autoiluzionare”, a subliniat Daniela Simulescu.

Emisiunea despre Luna Nouă va fi difuzată miercuri, la DCNews și DCNewsTV, începând cu ora 10.30. Rămâneți alături de noi!

Marte retrograd în Gemeni până în 2023

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel