Data publicării:

Ce aduce Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie până pe 23 februarie

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @svstudioart
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @svstudioart
Pe 5 februarie, Mercur intră în Vărsător, unde va sta până pe 23. Acest tranzit ne cere să fim deschiși și vizionari. Iată previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte confortabil. Mercur scapă în sfârșit de efectele retrogradării, ieșind din semnul Capricornului! Iar acest tranzit nu va fi unul întâmplător pentru că va fi precum un mesager al intrării lui Pluto în același semn. Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. Și de asemenea, să ne dăm seama de importanța tehnologiei în viețile noastre. 

Oamenii cu Mercur în Vărsător în harta natală, îți vor da întotdeauna argumente. Aceștia pot fi percepuți ca a fi niște persoane mai ciudate, dar de fapt, ei sunt raționali. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur intră în casa a 11-a. Trebuie să aprofundezi conexiunea cu prietenii, chiar să aveți parte de experiențe în grup care vor duce la transformare. Concentrează-te pe obiective revoluționare și inovatoare. Dacă te implici în activități alături de mai multe persoane, îți vei da seama pe cine ai drept aliat.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va fi în casa a 10-a. La tine, va fi vorba despre scopuri intense care vor aduce transformări în carieră. Este necesar să te concentrezi pe comunicare în viața publică. Totodată, există potențial pentru funcții cu influență. Ai putea să împărtășești cu oamenii talentele pe care le ai. Tranzitul este prielnic pentru negocieri și oportunități de afaceri.

...

Citiți mai departe pe Astrosens.ro:  https://www.astrosens.ro/ce-aduce-mercur-in-varsator-pentru-fiecare-zodie-ascendent-pana-pe-23-februarie_8157.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel