Ce aduce Mercur în Fecioară de astăzi până-n 30 august. Atenție la zilele: 15, 19, 20, 25, 26 august! Patru ZODII sunt vizate direct
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ Mercur în Fecioară 12 - 30 august. Ce aduce
foto pixabay/ Mercur în Fecioară 12 - 30 august. Ce aduce
Mercur a intrat astăzi în Fecioară. 

Mercur în Fecioară 12 - 30 august 2021. Venus ne dă Putere

”Mercur iese din Leu și intră în Fecioară, unde va sta până pe 1 septembrie.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, adăugând și că ”Venus face un trigon cu Pluto care ne dă putere să trecem peste păcăleli”. ”Mercur în Fecioară ne ajută mai mult, ne relaxează, ne face mai analitici, mai critici, dar ne ajută să facem și alte socoteli” a precizat astrologul. 

Mercur în Fecioară ”le rezolvă pe toate”

”Atât timp cât e în Fecioară Mercur, le rezolvă pe toate” a spus astrologul DCNews, în emisiunea dedicată. Mercur în Fecioară va face minimum cinci aspecte importante, așa că va trebui să ții minte acele date! 

”Când vorbim despre Mercur, știm că are legătură cu Hermes, zeul comunicării, cel care transmite informația. (...) Mercur se simte foarte bine în două semne, în Fecioară și în Gemeni. Când ajunge în Fecioară, schimbă modul comunicării. E precum un profesor: rezolvăm problema, găsim soluții, cât investim, cât câștigăm, în cât timp. Totul e cât mai clar, cât mai simplu. E mai anxios Mercur în Fecioară, dar îi place totul simplu și logic.

Mercur în Fecioară corectează, rezolvă și vindecă

Până pe 30 august, ne vom confrunta cu chestiuni de rezolvat, cu probleme. Mercur în Fecioară va vedea ce nu funcționează. Vom fi mai critici, mai pretențioși. E setat spre a observa greșeala, dar nu intenționat, ci pentru a rezolva. (...) Nu avem doar Mercur în Fecioară, ci și  pe Venus până la sfârșitul lunii august, dar și Marte până în septembrie. Asta înseamnă că e multă energie de Fecioară și trebuie să fim direcționați către tot ce înseamnă productivitate, să optimizăm, să corectăm, să vindecăm.” a spus Daniela Simulescu.

Mercur în Fecioară face aspectele următoare: 

15 august: careu cu nodurile, ieșim din zona de confort, căutăm echilibru. 

19 august: fiți atenți, Mercur face conjuncție cu Marte în Fecioară, iar nivelul de răutate, de meschinărie, de critică e mare, suntem nervoși, acuzăm, criticăm. 

20 august: trigon cu Uranus în Taur, găsește soluții. 

25 august: opoziție cu Neptun, aduce risc de minciună, înșelăciune, confuzie. 

26 august: trigon cu Pluto, dă încredere în forțele proprii. 

În același timp, zodiile cele mai marcate de Mercur în Fecioară sunt cele cu marcaj dublu mobil în hartă, respectiv: Fecioară, Gemeni, Săgetător și Pești. 

Mercur în Fecioară, 12 - 30 august, vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel