Ce aduc Jupiter și Neptun pentru fiecare zodie/ascendent până pe 21 decembrie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Jupiter se apropie de Neptun în semnul Peștilor. Nu se va mai perfecta conjuncția, cum s-a întâmplat pe 12 aprilie, dar vom resimți în continuare efectele acesteia. Mai ales până pe 21 decembrie, când Jupiter va intra în primul semn al zodiacului, Berbecul. 

Prin latura sa vindecătoare această apropiere a celor două planete în semnul pe care îl guvernează vă duce deja probabil pe drumul acceptării traumelor, regăsirii de sine, dar și al leacurilor și tratamentelor uimitoare. În același timp, se îmbogățește zona artistică. Însă nu vine să ne așeze în palmă darurile sale. Pe de o parte, noi trebuie să lucrăm cu noi înșine pentru a putea accesa ce este mai bun pentru noi, pe de altă parte, vom avea revelații pe care le vom desluși abia peste câțiva ani, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Berbec / Ascendent în Berbec

Întreabă-te ce îți dorești să fii. Cum îți dorești să simți, să te simți? Unde te vezi mai exact în următorii 12 ani până la următoarea conjuncție Jupiter-Neptun? Ce anume ai vrea să dizolvi din viața ta? Ai șansa, totodată, să îți dezvolți latura spirituală.

Taur / Ascendent în Taur

Dorințele pot deveni realitate, însă nu chiar așa cum ai crezut tu. Când ai demarat anumite proiecte nu ți-ai imaginat că lucrurile se vor desfășura așa și nici nu te-ai așteptat la rezultatele acestea. În următorii ani învață să lucrezi cu intențiile, să meditezi asupra lor, nu doar să le pui pe o foaie pe care să o așezi într-un sertar și gata. Reaccesează-ți intențiile.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

La voi, intențiile ar trebui să se rotească în zona profesională. Poate ar trebui să nu lucrați doar pentru bani, ci să și găsiți un sens al muncii voastre, un rost al ei în lume. Veți adăuga un plus de sensibilitate și umanitate muncii pe care o desfășurați până acum punând-o în folosul societății. Schimbați ceva în lume!

Leu / Ascendent în Leu

Dacă în perioada asta începeți un proiect, o afacere, un parteneriat, ceva suplimentar, aveți grijă cu cine vă aliați, pentru că oamenii de care vă veți lega vă pot trage prin niște încercări, provocări. Vi se va testa frica, nesiguranța. Intențiile voastre ar trebui să se canalizeze în jurul precauției și a nevoii de a fi mai uman, de a accepta propriile voastre vulnerabilități.

 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel