Urmărește emisiunea live
Ce a pățit un curier care a scuipat pe o pizza. Pedeapsă uriașă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un curier care a scuipat pe o pizza a primit o pedeapsă uriașă. Cum a fost prins acesta. 

Un tribunal turc a condamnat marţi un fost curier la doi ani şi jumătate de închisoare pentru că a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului, relatează AFP.

Pentru ce a fost condamnat

Potrivit agenţiei de presă turcă Anadolu, un tribunal din Eskişehir (centrul Turciei) l-a găsit vinovat pe bărbat pentru "punerea în pericol a vieţii unei persoane prin alterarea alimentelor" şi "degradarea unui bun".

La ultima audiere în cadrul procesului, fostul curier a negat acuzaţiile. Fapta a avut loc la data de 24 decembrie 2017 în localitatea Eskişehir.

Potrivit agenţiei de ştiri DHA, fostul curier, concediat ulterior, a deschis cutia cu pizza şi a scuipat pe aceasta înainte de a suna la uşa clientului.

Procurorul a solicitat între doi ani şi jumătate şi 18 ani de închisoare

Gestul său a fost descoperit câteva zile mai târziu, după ce un apropiat al proprietarului imobilului a vizionat imaginile filmate de camera de supraveghere. Acesta a alertat locatarul, care a depus o plângere.

În cadrul procesului, procurorul a solicitat între doi ani şi jumătate şi 18 ani de închisoare, o pedeapsă considerată foarte mare în condiţiile în care în Turcia infracţiunea de apartenenţă la o organizaţie teroristă armată este pedepsită cu 15 ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel