Ce a pățit Adriana, șoferiță de TIR, în Franța, când a apelat la Poliție: ”Am fost șocată de răspunsul lor”. În ultimii 3-4 ani, a fost cumplit
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ
Adriana, șoferiță de TIR și voluntar în Europa, a dezvăluit situația critică în care se găsește ca șofer de TIR, cu atât mai mult cu cât este femeie. 

Adriana Mureșan este fondatoarea Voluntari în Europa. Aceasta a fost prezentă în cadrul emisiunii ”Departe de România”, acolo unde a dezvăluit cât de grea a devenit munca ei în ultimii ani. 

Printre subiectele abordate s-au numărat și dificultățile cu care se confruntă transportatorii în întreaga Europă când vine vorba de tâlhării, omoruri și alte momente de cumpănă.

”Este greu să te oprești într-o parcare să dormi și să nu poți să te odihnești pentru că stai atent să auzi toate zgomotele de afară. Nu pentru că ți-ar fura motorina, fiindcă apropo un camion are cam 1.500 de litri, nu vorbim de doi lei, nu pentru că ți-ar fura din marfă, ci pentru că se spargă cabina, să se intre peste șofer, să-i ia lucrurile personale. În zilele noastre, orice șofer are două telefoane în camion, un laptop, o tabletă, un GPS, carduri de alimentare. Vorbim de mulți bani acolo. Vezi continuarea pe DCNEWSTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel