Data actualizării:
Data publicării:

Ce a găsit un cititor DCNews în salata de la celebrul fast food Happy din AFI, primul din România - FOTO

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp

E o măslină! Nu! E arsură! Nu! E... cu totul altceva. Și nici măcar nu face parte din meniul unui restaurant chinezesc, ca să facem o glumă!

Te duci ca omu' liniștit să mănânci ceva bun la un restaurant din Capitală și... ghici ce? În timp ce îți amesteci toate ingredientele cu sosul dai de ceva mare și negru, cu picioare și antene, "îmbăiat" în maioneză. Nu e nici măslină, nici urechi de lemn. E... un gândac. O ditamai goanga care aduce a cărăbuș ajuns la maturitate.

A fost descoperit direct în farfurie, la restaurantul Happy din Mall AFI București, local care face parte din celebrul lanț de restaurante din Bulgaria care promite să plaseze afacerea în 5 locații din România. Oare peste tot va fi în meniu?

Nemulțumit și scârbit, clientul care ne-a contactat a trimis fotografiile cu dovada pe adresa redacției.

Iată, mai jos, "splendoare în iarbă":

”Vă trimit alăturat niște "amintiri" din România (ieri 10 oct. 2024) la restaurantul "Happy" din AFI Mall. Soția a țipat, iar doi copii de la masa vecină care au văzut salata cu gândacul care mișcă au vomitat hamburgerii. Vai ce frumos ne-am distrat la Mall. Am sunat la ANPC (vă rog să încercați și dvs. să-i contactați, e o aventură)” ne-a spus cititorul.

                                     

Prin urmare, așa se prezintă un meniu complet cu extra proteină.

Primul Happy din România a fost deschis în mallul AFI Cotroceni în prima parte a anului 2024. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel