Ce a găsit un bărbat într-un broccoli cumpărat din magazin: Nu mă voi mai atinge de așa ceva / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
Un bărbat i-a îngrozit pe cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare după ce le-a arătat motivul care au probleme cu stomacul atunci când mănâncă broccoli.

Broccoli este una dintre cele mai populare legume, datorită faptului că se gătește ușor și poate fi mâncat cu aproape cu orice fel de mâncare. Broccoli este plin de vitamine, fibre minerale și antioxidanți. De asemenea, ajută la reducerea inflamației și la menținerea stabilă a zahărului din sânge, precum și la întărirea sistemului imunitar, potrivit Mirror.co.uk.

Cu toate acestea, un TikToker le-a oferit internauților motive să se gândească de două ori înainte de a consuma, iar mulți au jurat că nu vor mai cumpăra niciodată după ce au văzut  motivul tulburător pentru care au probleme cu stomacul atunci când mănâncă.

Internautul a așezat bucățile de broccoli pe o farfurie și a lovit în acestea. Imediat, o mulțime de gândaci mici și negri au început să cadă pe farfurie și să se târască în aceasta. Bărbatul a adăugat un emoji de greață la videoclip. Un TikToker a comentat: „Omg, nu-mi vine să cred că nu mi-am curățat broccoli”, în timp ce un altul a spus: „Ok, așa cum am încetat să mai mănânc căpșuni după ce am văzut pe TikTok, la fel nu mă voi mai atinge de acum înainte de de broccoli”.

Un al treilea a scris: „De aceea îmi spăl legumele și fructele în bicarbonat de sodiu și oțet”, iar al patrulea a spus: „Gângăniile adaugă proteine broccoli”. Un altul și-a împărtășit soluția pentru evitarea insectelor și a spus: „Refuz să mănânc broccoli proaspăt deoarece, chiar și după ce l-am curățat, insectele sunt peste tot”.

@andrelifehack Broccoli ????#andreiemelianov #lifehack #andrelifehack #lifehacks ♬ оригинальный звук - This is hack

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel