Ce a făcut Andra în timpul protestelor. Angi Șerban: Vocea ei nu a putut să acopere vocea noastră
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Angi Șerban, una dintre protestatarele din Piața Victoriei, a spus cum a văzut seara de miercuri din stradă.

"Aseară - pe scurt. Am simțit furia oamenilor... ei știu ce ni se pregătește, dar în același timp, am simțit și nervozitatea forțelor de ordine, semn că pot intra în forță, oricând. Atitudinea este schimbată, dar asta nu ne sperie. Jandarmeria a folosit buteliile cu gaz, aseară. Am simțit pe nas și gât înțepături și imediat imposibilitatea de a mai respira, deși nimeni nu a forțat cordonul de jandarmi. Noroc că aveam fulare și eșarfe la gură.

După episodul cu gazul, nu am văzut pe cineva să dea înapoi, oamenilor le-a ajuns, au rămas fermi pe poziții. Le mulțumesc pe această cale celor de la USR, au făcut exact ce trebuia făcut. Bineînțeles că există critici, că doar românul este campion la dat cu părerea, dar cu o adunătură de mafioți nu mai poți respecta punct cu punct deontologia.

Le mai mulțumesc și pentru salutul de la balcon, cel cu luminițele, am simțit că se gândește cineva la noi. Zilele astea este nevoie să rămânem pe poziții, putem câștiga lupta asta dacă renunțăm pentru câteva zile la vinul fiert de la târgurile de Crăciun.

[citeste si]

Apropo de Târguri, aseară a cântat Andra în Contituției, dar vocea ei nu a putut să acopere vocea noastră, deși cred că se freca pe palme Pandela. Un lucru este cert: #nucedam", a zis Angi Șerban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel