Ce a declarat Simona Halep după corecția aplicată adversarei la Guangzhou
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - GUANGZHOU. Românca Simona Halep s-a calificat miercuri în sferturile de finală de la Guangzhou, turneu dotat cu premii totale de 226.000 de dolari, după ce a trecut în două seturi de Timea Babos, scor 6-4, 6-0.

Vezi și: Simona Halep și-a zdrobit adversara! Cu cine va juca în sferturi

SIMONA HALEP - GUANGZHOU. Principala favorită la câştigarea competiției nu a reuşit să se desprindă în primele 40 de minute ale meciului, când conducea cu 5-4. De la acel moment, Simona Halep s-a descătuşat şi a câştigat șapte game-uri consecutive, în care a pierdut doar nouă puncte. Mai mult, sportiva noastră şi-a adjudecat 20 dintre ultimele 23 de puncte ale meciului, având chiar şi o serie de 10 puncte la rând câştigate.

SIMONA HALEP - GUANGZHOU. "M-am simţit foarte bine azi, pentru că am jucat bine. În primul set, ea a jucat bine, dar în cel de-al doilea a fost mai uşor, pentru că am făcut nişte puncte bune în momentele importante. Sunt fericită că am ajuns în sferturi.

SIMONA HALEP - GUANGZHOU. Mi-e indiferent dacă joc în sesiunea de zi sau în cea de noapte. Am câştigat câte un meci în fiecare dintre ele. Totuşi, parcă seara e mai bine, pentru că nu mai străluceşte soarele şi e un pic mai răcoare, chiar dacă umiditatea este încă crescută", a declarat Simona Halep la finalul partidei, conform digisport.ro.

SIMONA HALEP - GUANGZHOU. Simona Halep va evolua în sferturile turneului câştigat anul trecut de Monica Niculescu împotriva Denisei Allertova (locul 74 WTA), cea care a învins-o pe Bojana Jovanovski, scor 6-3, 7-6. Cele două se întâlnesc în premieră în circuitul de simplu, joi, de la ora 14:00.

Citește și: Monica Niculescu, victorie în meciul de la Guangzhou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel