Ce a apărut pe internet, după VICTORIA Simonei Halep. Australian Open, poezie VIRALĂ / FOTO
Autor: Cătălina Burghelea | Publicat pe: 14 feb, 14:14
WhatsApp
Ce a apărut pe internet, după VICTORIA Simonei Halep. Australian Open, poezie VIRALĂ / FOTO facebook
Simona Halep a avut un meci foarte greu cu Iga Swiatek, de care a trecut în optimi la Australian Open, cu 3-6, 6-1 și 6-4.

Este al 5-lea sfert de finală la Australian Open. Simona a avut un meci foarte greu, dar s-a impus în trei seturi. Urmează un meci de gală cu Serena Williams.

Site-ul oficial Australian Open a sărbătorit victoria Simonei Halep în versuri.

”Trandafirii sunt roșii, violetele albastre, Swiatek a câștigat primul set, dar Simona pe următoarele două”, au scris reprezentanții AO pe Twitter.

”Simona a fost ca un uragan în al doilea set, 6-1 cu Iga Swiatek. A întrerupt astfel seria polonezei de 21 de seturi câștigate la rând de Swiatek la turneele de Grand Slam”, au scris cei de la WTA Insider.   

Halep, reacție după victoria cu Swiatek

În interviurile după meci, Simona a declarat cu zâmbetul pe buze că acum nu va mai mânca ciocolată. Simo a făcut referire la Roland Garros de anul trecut când a fost spulberată de Swiatek. Atunci, după meci, Simona declara că va mânca o ciocolată și își va reveni.

„Fără ciocolată acum!”, și-a început campioana noastră interviul la Eurosport, moment în care cei din studio au început să râdă copios.

„O să mă bucur foarte mult de acest succes. La Roland Garros nu am avut ritm. Am încercat să fac lucrurile foarte bine și mă bucur că am câștigat. Cred că în tot turneul am servit bine. Nu servesc foarte puternic, dar am constanță. Îmi simt bine serviciul. Cred că am forțat-o să greșească foarte mult.

Mă simt bine. Nu mă pot plânge. Am lucrat mult și din punct de vedere fizic acasă. Și aici m-am pregătit 2-3 ore pe zi. Sunt puțin obosită, e normal, dar sunt relaxată și concentrată pentru a încerca să mă recuperez cât mai rapid pentru următorul meci”, a mai precizat Simona Halep.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro