Data actualizării:
Data publicării:

Ce a aflat Pandele ”de la familie” despre cel care ar fi fost șoferul lui Firea și omul din spatele azilelor groazei. ”I-a cununat”

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ștefan Godei filmează o conferință a Gabrielei Firea/ foto Gândul
Ștefan Godei filmează o conferință a Gabrielei Firea/ foto Gândul
Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a explicat că, deși spune că nu are ”nicio legătură cu acest Godei”, de fapt ar fi avut o legătură bunicii lor. 

”Nu am nici o legătură cu acest Godei. Eu sunt născut în satul Surlari și am aflat de la familie că tatăl tatălui meu i-a cununat pe bunicii lui Ștefan Godei”, a declarat Florentin Pandele, conform G4Media. Totodată, primarul a dezmințit că ar fi fost nepotul primei sale soții. Cât despre faptul că a fost angajatul soției sale, edilul afirmă că nu știe nimic. Patron al azilelor groazei, Ștefan Godei, ar fi fost șofer și la PMB, și la Senat în vremea în care Gabriela Firea era primar, respectiv senator. Acum, el este arestat pentru 30 de zile, pentru ororile de la azilele din Voluntari. 

Florentin Pandele a mai spus că nu știe nimic despre legăturile lui Godei cu Gabriela Firea. Cu două zile în urmă ministrul Gabriela Firea spunea, despre Ștefan Godei, care apare într-o fotografie alături de ea, că ”nu a fost vreodată membru al Partidului Social Democrat în vreo localitate din județul Ilfov sau București. Deci, nu avea cum să conducă filiala TSD Ilfov nefiind membru de partid. Simpatizanți, voluntari sau oameni care bagă capul în poză cu liderii sunt mulți”. 

Citește și: 

Omul din spatele azilelor groazei din Voluntari, șofer atât la PMB, cât și la Senat, la cabinetul lui Firea. Ministrul neagă informațiile

Gabriela Firea, ultimele zile de ministru? Ori demisionează, ori i se retrage sprijinul politic, spun surse politice

foto: Gândul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel