CCR. Iohannis, răspuns pentru Dăncilă: România nu are premier. PSD, incapabil să facă politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis a făcut, vineri, o declaraţie de presă în care s-a referit la subiectele momentului de pe scena politică. 

Klaus Iohannis a avut,vineri, o primă reacţie după ce Viorica Dăncilă a declarat că Guvernul a trimis la CCR o solicitare prin care solicită analizarea situaţiei privitoare la numirea celor doi miniştri. 

"Se aude că doamna prim-ministru a trimis o solicitare de rezolvare a unui conflict la CCR. Probabil Curtea va da un răspuns, vom vedea ce răspuns. Însă daţi-mi voie să vă spun că nu va rezolva problema Curtea Constituţională pentru că problema nu e una constituţională, ci una politică. Şi o să vă spun şi care sunt cele două cauze ale acestei probleme politice: prima cauză este că, de facto, România nu are prim-ministru; a doua cauză este totala inabilitate a PSD-ului de a face politică. Politică de orice fel. Să detaliez un pic: doamna prim-ministrul mi-a trimis în scris, fără să mă contacteze, o solicitare de remaniere a Guvernului. După care, fără să aştepte răspunsul, mi-a mai trimis o solicitare de remaniere a Guvernului. După care mi-a mai trimis hârtii, toate fără să caute o discuţie sau un dialog cu mine", a declarat Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel