Cazuri care șochează România. Dovezi de cruzime din țară
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Dovezi de cruzime în România pentru care polițiștii au deschise dosare penale.

Cruzimea a ajuns la cote alarmante, iar cele mai recente cazuri indică acest lucru, fiind deschise dosare penale în acest sens.

Polițiștii din Reghin au găsit un câine spânzurat pe albia râului Mureș, în timp ce polițiștii din Gorj au descoperit o femeie înjunghiată în propria curte.

Cei din Reghin au deschis un dosar penal după ce au găsit un câine spânzurat pe albia râului Mureș.

Conform IPJ Mureș, Poliția municipiului Reghin a fost sesizată despre acest caz, miercuri seară, de către un bărbat.

”La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, însoțiți de polițiști ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Reghin și criminalist, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment. Din primele verificări a rezultat faptul că exemplarul canin este decedat de mai multe zile, fiind de rasă comună și nemicrocipat”, a precizat IPJ Mureș.

A fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, cauză aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Femeie, înjunghiată mortal de un vecin 

O femeie de 79 de ani, din comuna Drăgotești, a decedat după ce ar fi fost înjunghiată de un bărbat de 58 de ani, din aceeași localitate, informează, joi, surse judiciare, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, miercuri după-amiază, un vecin al femeii a sunat la 112, anunțând că bătrâna este întinsă pe jos, în curte.

Ajunși la fața locului, polițiștii au sesizat că victima nu prezenta semne vitale, aceasta fiind dusă la Serviciul de Medicină Legală, unde s-a constatat că avea șapte plăgi produse prin înjunghiere în zona toracelui și abdomenului.

În acest caz a fost identificat un suspect, fiind vorba despre un vecin de 58 de ani, care a fost prins și încătușat la scurt timp în apropierea locuinței victimei și pe numele căruia procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Citește și: Bărbat din Bistrița-Năsăud, reținut după ce a ucis un cal cu toporul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel