Data publicării:

Cazul Sharei, eleva olimpică omorâtă de droguri. Părinții fetei cer refacerea expertizelor

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Părinţii Sharei, eleva olimpică din Bucureşti moartă în dormitorul unui tânăr din Neamţ, cer refacerea expertizelor.

Părinţii Sharei, eleva olimpică din Bucureşti care a murit în casa unui tânăr din Neamț pe care l-a cunoscut pe internet cer refacerea expertizelor medico-legale. Specialiştii susţin că fata nu ar fi fost violată, dar părinții vor să fie făcute investigații suplimentare. 

VEZI ȘI: Cazul Sharei. Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere, montate în casa în care a murit eleva olimpică de 16 ani - Foto

Se întâmplă în timp ce medicii legişti au prezentat, în urmă cu câteva zile, rezultatele expertizei medico-legale, cauza morţii fiind stabilită drept supradoza de droguri, relatează Antena3 CNN. Raportul acestora ar arăta că fata nu întreținuse relații sexuale cu băiatul, iar moartea sa a fost cauzată de o hemoragie provocată de drogurile de mare risc ce i-au fost administrate

Cum s-a întâmplat totul

Tragedia s-a produs în noaptea de duminică spre luni (30 spre 31 iulie 2023), atunci când Shara, aflată într-o excursie cu alţi elevi, a mers în casa tânărului din Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, după ce a vorbit cu acesta pe reţelele sociale.

După câteva ore, tânărul şi-a sunat mama şi a anunţat-o că fata din Bucureşti sângerează puternic şi este inconştientă. Ulterior, mama tânărului a fost cea care a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul unui echipaj medical.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei. În sângele fetei a fost găsit drogul cunoscut drept "cristal", Shara având parte de o moarte violentă, ca urmare a consumului de droguri extrem de periculoase. Între timp, tânărul care arată cu degetul spre familia Sharei a fost chemat la DIICOT să dea declaraţii, însă acesta a refuzat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel