Cazul polițistului care s-a pozat în lenjerie de femei. Tudorel Butoi: Să introduceţi, dragi colegi, testele proiective de personalitate
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Tudorel Butoi: Să introduceți, dragi colegi, testele proiective de personalitate
Tudorel Butoi: Să introduceți, dragi colegi, testele proiective de personalitate
Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit despre cazul polițistului din Vaslui care s-a pozat în ipostaze incedente, în lenjerie intimă de femei.

Profesorul universitar dr. Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre cazul poliţistului din Vaslui care s-a pozat în ipostaze incedente, în lenjerie intimă de femei.

„Am văzut lucruri şi mai tragic-comice. Ne aflăm în faţa unui personaj cu grave probleme de fractură a personalităţii sale. Faptul că se îmbracă, bărbat fiind, în lenjerie de damă la modul ostentativ glisând comportamentul lui în sfera sexualităţii, faptul că se pozează în poziţiile acestea incitative erotice, cu morcovul în anus vorbeşte de un individ plecat rău de tot. Plecat din zona pulsiunilor ăstora sexuale care sunt într-o fratură extraordinară, cu complexe de inferioritate, cu probleme nerezolvate legate de sex şi de relaţia sexuală.”, a spus Tudorel Butoi, potrivit BZI

Tudorel Butoi: Testarea psihologică, necesară pentru a filtra indivizii bizari

Prof. Tudorel Butoi a precizat că, în opinia sa, testarea psihologică este necesară „tocmai pentru a filtra indivizii bizari ca ăsta.”

„Nu stai decât în râs, plâns şi stupefacţie. Aceste teste psihologice menite să deceleze disfuncţionalităţi a depersonalităţii, să facă analiza comportamentală a candidaţilor (…) Testarea psihologoică e perversă, vă spun de acum, este cu şustă şi vrea să vă deceleze exact tainiţele ascunse a pulsionilor pe care le aveţi fiecare dintre voi: frustrări, complexe de inferioritate, agresivitate, pusliunea sexuală nerezolvată, etc.”

„Să cadă, să pice şi să intre numai cei care fac dovada echilibrului psihologic, autocontrolului pshiologic.”, a mai spus psihologul criminalist. 

„Atrag atenţia profesioniştilor. Să introduceţi, dragi colegi, testele proiective de personalitate, ca să ajungi la un individ de genul acesta. Cam asta este povestea năucitoare.”, a continuat profesorul.

Sursă: BZI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel