Cazul Onești. Avocatul soției, declarații despre coliere și ipoteza că femeia ar fi fost în apartament
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Avocatul Aureliei Moroșan, declarații / Captură Antena3
Avocatul Aureliei Moroșan, declarații / Captură Antena3
Avocatul soției lui Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani care a luat ostatici și ucis doi muncitori, a făcut declarații, miercuri seară. 

Avocat, despre colierele găsite în geanta femeii

Avocatul Aureliei Moroșan a declarat miercuri seară că, potrivit celor spuse de femeie, criminalul de la Onești ar fi achiziționat acele coliere găsite ulterior în geanta ei „pentru a rezolva o problemă la pompa de apă de la mașină”.

Am înțeles de la soție despre acele coliere că soțul ei le-a achiziționat pentru a rezolva o problemă la pompa de apă de la mașină. Ea a motivat că geanta stătea permanent în mașină pentru că ei locuiau la țară, aveau curte, câine... Ea l-a crezut pe soț pentru că nu se pricepe la mașini, la motoare.”, a dezvăluit avocatul soției criminalului de la Onești, la Antena3.

A fost soția lui Gheorghe Moroșan în apartament? 

Vizavi de ipoteza că femeia ar fi fost în apartament pentru a-l ajuta pe soț la imobilizarea muncitorilor, avocatul a declarat că „ea a spus că a avut ceva de vorbit cu vecina, a fost la toaletă, a urcat, a coborât, dar nimeni nu are o dovadă că a intrat în apartamentul cu pricina.”

„Nu există nicio dovadă certă, pertinentă, concludentă și utilă că soția lui Gheorghe Moroșan ar fi fost în acel apartament și că ar fi contribuit la imoblizarea celor două ulterioare victime.”, a subliniat avocatul. 

Aurelia Moroșan ar fi spus ulterior că „a fost îngrozită de masacrul care s-a produs”.

„Cred că începe să realizeze ce s-a întâmplat”, a completat avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel