Cazul Oneşti, aproape să se repete. Bărbat sechestrat şi jefuit într-un apartament din Craiova
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Un bărbat care dorea să își vândă telefonul a fost jefuit şi sechestrat într-un apartament din Craiova

Un bărbat din Craiova a fost sechestrat și jefuit de doi tineri, informează B1. Acesta a mers la un apartament din municipiu, cu intenția de a-i vinde unei femei telefonul, moment în care aceasta a fugit din apartament și l-a încuiat pe bărbat în interior, plecând cu telefonul. 

Totul a avut loc pe 26 februarie, când victima a sesizat poliția că se află închis într-un apartament din Craiova, iar o femeie i-a sustras telefonul. Apartamentul era închiriat în regim hotelier. 

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările au fost continuate stabilindu-se faptul că bărbatul ar fi fost abordat de o femeie care si-a exprimat intenţia de a cumpăra un telefon pe care acesta îl oferea spre vânzare pe un site de vânzări. Femeia l-ar fi invitat pe cel în cauză într-un apartament din Craiova, iar în timp ce verifica telefonul, sub pretextul că bate cineva la uşă ar fi ieşit din apartament şi ar fi închis uşa pe exterior, sustrăgând în acest fel telefonul mobil”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj.

A fost reținută o tânără de 21 de ani din comuna Grația și un bărbat de 26 de ani din Răcari, Dâmbovița. Tânăra este acuzată de furt și lipsire de libertate în mod ilegal, iar bărbatul este acuzat de furt și complicitate la lipsire de libertate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel