Urmărește emisiunea live
Cazul Matteo Politi. Mircea Diaconu: Aceasta este problema fundamentală
Data publicării:
Autor: Andi Sarbu
WhatsApp
Mircea Diaconu
Mircea Diaconu
Scandalul al cărui subiect este falsul medic Matteo Politi, cel care a operat în Romania deşi nu avea studii de specialitate, face valuri în presă în această perioadă. 

Mircea Diaconu a comentat acest subiect pentru DC News.

Problema fundamentală a României, spun eu, este să-şi facă ordine în toate sistemele, domeniile de activitate

Cred că dacă vrei să înţelegi la un moment dat istoric, oricare ar fi acela, cam cum se trăia sau cum se arăta o societate istorică, ceva de genul acesta, este de preferat să cauţi un amănunt reprezentativ şi nu să faci teorii uriaşe, ci să focalizezi pe ceva foarte mic, care din păcate dă măsura acelei perioade. Această aberaţie poate fi măsura sau nivelul administraţiei româneşti în această perioadă istorică. Şi ca să fac o glumă, zic de foarte multe ori treaba aceasta: câteodată un om, sau alt om, cu o notorietate foarte mare, dacă îl poţi pune în gheaţă, Doamne fereşte sau nu ştiu cum să spun, peste 100 de ani, acela reprezintă lumea aceea, a declarat marele actor. 

Europarlamentarul a mai precizat:

Problema fundamentala a României, spun eu, este să-şi facă ordine în toate sistemele, domeniile de activitate. În situaţia când cineva angajează pe altcineva, nu sunt medicii care fac acest lucru, acolo sunt profesionişti de resurse umane care trebuie să vadă dacă ai diplomă, dacă nu ai, nu medicul îţi cere buletinul, a declarat Mircea Diaconu, pentru DC NEWS. 

Vezi şi: Liderii PSD-ALDE, nouă şedinţă

Facebook Messenger, schimbare. Ce se întâmplă cu mesajele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel