Cazul jurnalistei violate, unul enigmatic. Ce întrebări sunt ridicate
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
n-plin-zi-sub-amenin-area-cu-itului-o-jurnalist-ar-fi-fost-violat-n-bucure-ti-zona-lacului-floreasca-46414-editorial
n-plin-zi-sub-amenin-area-cu-itului-o-jurnalist-ar-fi-fost-violat-n-bucure-ti-zona-lacului-floreasca-46414-editorial

O jurnalistă de la un post de radio a declarat că a fost violată de către o persoană necunoscută care a amenințat-o că-i va scoate ochiul cu un cuțit dacă încearcă să ceară ajutor. Totul s-ar fi întâmplat în apropiere de Guvern.

Cazul jurnalistei violate ridică mai multe semne de întrebare, necesitând clarificări. În timp ce colegii acesteia au scris că a fost violată la intersecția dintre străzile Dorobanți și Ștefan cel Mare, ea a declarat polițiștilor că a fost obligată de un individ să întreţină raporturi sexuale pe malul Lacului Floreasca.

În plus, colegii jurnalistei susțin că a fost amenințată cu un cuțit în zona feței că își va pierde ochiul dacă strigă după ajutor. Potrivit unor surse din cadrul Poliției Capitalei, citate de Agerpres, jurnalista a sunat la 112 la ora 17.00 şi a reclamat că în jurul orei 16.00, în timp ce se afla în zona Perla din cartierul Dorobanţi, a fost acostată de un bărbat necunoscut care a obligat-o să meargă pe malul Lacului Floreasca. Acolo ar fi ameninţat-o cu un cuţit pentru a o determina să întreţină raporturi sexuale cu el. Victima a declarat că nu-l cunoștea pe agresor, însă camerele de supraveghere i-ar fi surprins plimbându-se de mână "pe ruta Perla Dorobanți". Jurnalista urmează să fie pusă față-n față cu presupusul agresor, care a fost prins de polițiști.

Colegii jurnalistei mai scriu că aceasta plângea și nimeni nu a intervenit și nu a sunat la numărul de urgență 112. În urmă cu trei săptămâni, o altă jurnalistă a fost atacată în zona stației de metrou Aurel Vlaicu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel