Cazul Gabby Petito. Rămășițele descoperite corespund descrierii tinerei
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
FBI a anunțat că rămășițele umane descoperite duminică în Teton, statul american Wyoming, corespun descrierii Gabriellei 'Gabby' Petito. 

Potrivit reprezentanților FBI, rămășițele umane descoperite duminică în districtul Teton, statul american Wyoming, corespund descrierii tinerei date dispărute. Acestea au fost găsite după o operațiune de căutare în extremitatea estică a parcului Grand Teton, potrivit CNN.

'Identificarea completă din punct de vedere medico-legal încă nu a fost finalizată pentru a confirma 100% că am găsit-o pe Gabby Petito, însă familia sa a fost anunțată de descoperire', a declarat Charles Jones (FBI.)

Gabby Petito a fost dată dispărută la 10 zile după ce logodnicul ei s-a întors singur din călătorie 

Tânăra de 22 de ani a fost dată dispărută de părinți pe 11 septembrie, la 10 zile după ce logodnicul ei s-a întors acasă singur din călătoria începută împreună în vară.

Familia lui Brian Laundrie, în vârstă de 23 de ani, a anunțat, vineri, că el a plecat din nou de acasă și nu a mai dat niciun semn de viață.

Cuplul pornise în această vară într-o călătorie prin America, într-o camionetă Ford. 

Pe 12 august, între ei ar fi avut loc un posibil episod de violență domestică, potrivit poliției din Moab, statul Utah, care a fost sesizată în acest sens atunci. 

Logodnicul s-a întors singur, a refuzat discuțiile cu poliția și a dispărut iar 

Brian Laundrie s-a întors singur la domiciliul familiei sale din Florida, pe 1 septembrie. Acolo, anchetatorii au găsit și camioneta lui Gabby Petito. 

Peste 50 de agenți cu câini de urmă și drone au acționat într-o zonă de circa 100 de kilometri pătrați din Rezervația Carlton, locul ce ar fi fost indicat de logodnicul tinerei atunci când a plecat de acasă. 

Avocatul familiei lui Gabby crede că Brian Laundrie se ascunde de autorități.

Josh Taylor, purtătorul de cuvânt al poliției din North Port, a fost întrebat de ziariști de ce familia lui Brian Laundrie nu a spus poliției până vineri că acesta a plecat de acasă în rezervație.

'Știți că am încercat să contactăm familia (Laundrie, n.r.) pentru a primi răspunsuri în acest caz (dispariția lui Gabby Petito, n.r.) încă de acum o săptămână iar prima discuție în detaliu pe care am purtat-o cu membrii familiei a fost vineri, când avocatul lor ne-a sunat să ne spună că sunt îngrijorați pentru că nu știu unde se află Brian', a declarat Josh Taylor, purtătorul de cuvânt al poliției din North Port.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel