Cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Vă spun în premieră. A dispărut!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Tonel Pop
Tonel Pop
Avocatul Tonel Pop a oferit o informaţie în premieră, legată de dosarul de dispariţie al Luizei Melencu.

"Vă spun, în premieră, că acest dosar, dispariţia Luizei, în mare măsură a dispărut. Şi vă dau un element important, în premieră. Ca în orice caz de dispariție, atunci când o persoană este găsită moartă sau se crede că este moartă, cel mai important element este ultima persoană care te-a văzut în viaţă. Pe ultima persoană care a văzut-o pe Luiza în viaţa eu am adus-o în fața procurorilor DIICOT Central şi aceştia s-au mirat, că nu ştiau de existenţa acestei persoane, care a mai fost audiată de patru ori, în dosarul iniţial, plecând de la Poliţia zonală, trecând pe la Parchetul Judecătoriei Caracal şi Craiova şi, în cele din urmă, ajungând la DIICOT Craiova.

Pe acest parcurs, acea persoană a avut cel puţin patru audieri. Cei care au acum acest caz nu ştiau că există acea persoană, ca să nu mai vorbim de declaraţiile sale, de natura faptelor relatate de ea şi de conjunctura amplă în care acea persoană a văzut, ştie, cunoaşte şi a fost audiată", a declarat avocatul Tonel Pop în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

"Una dintre înregistrări a dispărut"

"Va mai dau o informaţie. La început a fost o serie de înregistrări. Existau undeva pe colţul unei case, în intersecţia aceea a groazei, trei camere de luat vederi în spic, care filmau absolut tot ce putea fi luat: venirea Luizei, plecarea ei, maşina lui Dincă şi tot ce s-a întâmplat acolo. Înregistrările au fost ridicate de aceşti poliţişti, anterior sosirii la structura centrală şi anterior sosirii în dosarul DIICOT Craiova. Una dintre înregistrări a dispărut, nu mai ştie nimeni de ea, nici cei care au acum dosarul, de la structura centrală, care nu au auzit de aşa ceva. Înregistrarea a fost văzută chiar de mama Luizei", a mai declarat avocatul.

"Dosarul nu a ajuns cu probe"

"Şi să vă mai spun ceva, să vă minunaţi. Când a ajuns dosarul pe acest flux nefast, până la DIICOT Craiova, în acel moment acel dosar nu a ajuns cu probe. A ajuns fără înregistrări, fără fotografii, fără probe. Procurorul DIICOT Craiova a făcut nişte eforturi pentru a întregi dosarul. Acum, eu nu mai ştiu dacă a reuşit să îl întregească, unde au rămas, unde s-au eliminat - asta va trebui să vadă Secţia de investigare a magistraţilor pentru că este un dosar comun - ce a făcut toată poliţia şi toţi acei procurori de pe lângă judecătorii, până să ajungă la DIICOT-ul teritorial", a mai declarat Tonel Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel