Cazul Caracal. Avocata Obârșanu: S-a găsit ADN-ul altei femei, care nu a fost identificată
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Carmen Obârșanu. Foto: Captură Antena3
Carmen Obârșanu. Foto: Captură Antena3
Acuzații grave în dosarul Caracal. 

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, susține că din 40 de probe trimise la expertiza criminalistică genetică, doar trei au fost analizate. Este foarte important pentru că ADN-ul ar putea ascunde urmele unei alte victime. 

Spre exemplu, spune avocata: 'Hârtie igienică, pete gălbui, în camera 2. Nu prezintă sânge uman, nu a fost genotipată. Nu prezintă sânge. Cu toate că, la expertiză, au găsit ADN. Acel ADN aparține unei alte femei, dar nu a fost identificată.'

Carmen Obârșanu a mai declarat pentru Antena3 că 'tot acest dosar Caracal a fost investigat într-un total dezinteres sau, mai bine zis, pentru a se proteja anumite persoane care au legătură foarte mare cu aceste infracțiuni.'

VEZI ȘI: EXCLUSIV / Ce a rămas după 'scandalul Caracal'. Familii devastate, polițiști și procurori în funcție și un scenariu 'greu de crezut'

Anul trecut, avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, a constatat că, de abia după două luni de la reclamația dispariției Luizei, au început monitorizările de mașini. Mama Luizei, Monica Melencu, de câte ori se ducea la procuratură, obținea un răspuns ciudat - nu putem face nimic, ne lovim de un zid. 

'Auzi, bă, dacă fii-ta e-ncurcată cu vreunul, să plătească ea pagubele acestor percheziţii!' - i-ar fi zis polițiștii tatălui Alexandrei Măceșanu 

Pe 24 iulie 2019, o zi de miercuri, Alexandra a plecat de acasă, din Dobrosloveni, o localitate situată la doar câţiva kilometri de Caracal, pentru a se întâlni cu prietenul său în faţa liceului „Mihai Viteazul“ din Caracal. 

Mama fetei a intrat în panică în după-amiaza aceleiaşi zile când fata nu s-a întors şi nici nu a putut fi contactată la telefon. Niciodată nu se întâmplase să nu comunice cu părinţii săi atâtea ore, aşa că au pornit încă de atunci căutările. 

La o zi distanţă, fata a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutor, spunând că a fost răpită, bătută şi violată şi că îi este tare-tare frică. Poliţiştii au ajuns la locul unde fata era sechestrată de bărbatul acum în curs de judecare, Gheorghe Dincă, de-abia în dimineaţa zilei de 26 iulie 2019. Au mai găsit un incinerator improvizat şi oase calcinate. 

În orele şi zilele următoare au ieşit la iveală noi şi noi date. Conform acestora, nu doar Alexandra Măceşanu, dar şi Luiza Melencu, o tânără de 18 ani dispărută în 14 aprilie 2019, tot din Caracal, ar fi căzut victimă 'monstrului Gheorghe Dincă', aşa cum aveau să-l numească publicaţiile luni la rând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel