Cazul Alec Baldwin. Nouă ipoteză: Cum ar fi ajuns gloanțe reale în pistolul cu care a fost ucisă Halyna Hutchins
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Cazul Alec Baldwin. Nouă ipoteză: Cum ar fi ajuns gloanțe reale în pistolul cu care a fost ucisă Halyna Hutchins / Foto: Captură Video Sky News Australia
Cazul Alec Baldwin. Nouă ipoteză: Cum ar fi ajuns gloanțe reale în pistolul cu care a fost ucisă Halyna Hutchins / Foto: Captură Video Sky News Australia
Polițiștii au u nouă ipoteză despre cum ar fi ajuns gloanțe reale în pistolul cu care Alec Baldwin a împușcat-o pe Halyna Hutchins.

Polițiștii care investighează tragedia de pe platoul de filmare al filmului „Rust” percheziționează sediul unui furnizor de arme din SUA, pentru a afla cum au ajuns gloanțe reale în pistolul cu care actorul Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, scrie BBC.

Muniția folosită la filmări ar fi venit din mai multe surse, inclusiv  de la distribuitorul PDQ Arm & Prop. Proprietarul companiei, Seth Kenney, le-a spus anchetatorilor că glonțul ar putea fi provenită de la „muniții reîncărcate”. El susține că muniția pe care a furnizat-o pentru film a constat în gloanțe oarbe și gloanțe false. Anterior s-a vorbit despre faptul că scenariul nu prevedea  ca actorul Alec Baldwin să tragă cu arma în momentul în care Hutchins a fost împușcată.

Ce spune tatăl armurierei fimului

 

Deși proprietarul companiei, Seth Kenney, spune că a livrat doar gloanțe false, el este contrazis de tatăl armurierei fimului Rust, Hannah Gutierrez-Reed, Thell Reed. Armuriera i-ar fi livrat lui Kenney o „cutie de muniție” cu 200 până la 300 de cartușe, pentru a-l ajuta să-i antreneze pe actorii care făceau un alt film. El a spus că Kenney „i-a cerut să aducă și muniție reală”. Totuși, Reed a spus că, după ce producția acelui film s-a încheiat, Kenney a dus cutia de muniție și gloanțele rămase înapoi la sediul companiei sale din New Mexico.

„Thell a declarat că muniția se potrivește cu cea găsită pe platoul filmului Rust”, se arată în declarație.

„Nici Kenney, nici PDQ Arm & Prop, LLC nu au furnizat muniție reală echipei filmului Rust”, susține avocatul companiei. 

Exist și o declarație a unei femeie care era reponsabilă de cu decorurile filmului. Sarah Zachry a declarat polițiștilor că a verificat cutia cu muniție după tragedia de pe platoul de filmare și că a constatat că unele gloanțe zdrăngăneau, ceea ce înseamnă că erau cartușe false, în timp ce altele nu, sugerând că în cutie erau mai multe gloanțe reale. Cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins rămâne totuși încă învăluit în mister. Anchetatorii urmează să stabilească dacă muniția reală a fost adusă de la această companie sau dacă au altă origine. Ancheta continuă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel