Cazare de coșmar în Vama Veche. Turistă, îngrozită: Aragazul e jegos de faci cafeaua cu vomă în gât!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
O turistă a povestit prin ce coșmar a trecut, după ce a ajuns la unitatea de cazare pentru care făcuse rezervare pentru o mini-vacanță în Vama Veche. 

"Abia m-am întors dintr-o mini-vacanță în Vama Veche. Am căutat din martie să rezervăm ceva ok. Căutăm pe Booking, citim review-uri, ne uităm la poze, 8-9 nota. Liber în perioada dorită și gata ne hotărâm. Rezervăm, plătim 200 lei/noapte. Ajunși la faţa locului, coşmar. De la întrarea în cameră, ne-a lovit un miros de vechi, de închis de.... nici nu mai știu ce miros era. Deschidem geamul, aerisim, dar tot degeaba. Frigider, baie, tv, un dulap, pat, lenjerie creponată cu niște niște flori maro...

"Mi se lipeau mâinile de tăblia patului de jeg"

Respir adânc și îmi fac curaj.. Prosoape nu, umerașe nu. Ufff asta este, am plătit, nu am încotro... De obicei, îmi iau lenjerie de acasă, dar am venit cu trenul. Ce să pun mai întâi în bagaj? Aşa că nu am luat (mare greșeală). Merg la bucătărie (în poze arăta ok). Stupoare! Jeg, jeg și iar jeg. Nu-i nimic, mâncăm la terasă. Am luat un extraveral și îmi impun să mă calmez. Mă așez 5 minute în pat, cu mâinile la ceafă. Stupoare! Mi se lipeau mâinile de tăblia patului de jeg. Înghit în sec. Mă echipez și ies pe plajă la bronzat. Nu vreți să știți ce înseamnă să te culci într-o lenjerie creponată scorţoasă, când pielea este roşie și sensibilă de la soare.

"Aragazul e jegos de faci cafeaua cu vomă în gât!"

Mă tot întreb pentru ce am plătit 200 lei/noapte. Mă întreb, cei ce scriu review-uri foarte bune unde au trăit până acum? De ce e fabulos? Că aragazul e jegos de faci cafeaua cu vomă în gât! Dragi români, încercați să înțelegeți că nu mergem la cerșit un pat și un duş şi nu e gratis. Plătim și trebuie să fim respectați. Eu consider că o cameră de bun-simţ trebuie să aibă o lenjerie și prosoape albe impecabile, care să inspire încredere de curat. O baie curată și un pat confortabil. Măcar atât. Nu vă mai mulțumiți cu puțin pe bani mulți. Trebuie să fim respectați și să primim condiții decente atâta timp cât plătim", a povestit o turistă pe un grup de Facebook dedicat vacanțelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel