Caz Sorina. Maria Pițurcă, în funcție. Bogdan Licu, procuror general: Nu înseamnă că totul este în regulă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Bogdan Licu
Bogdan Licu
Procurorul general al României, Bogdan Licu, a făcut declarații la intrarea în sediul SIIJ. Acesta s-a referit și la cazul Sorinei.  

Având în vedere că este o anchetă în curs, Bogdan Licu, nu a dorit să comenteze, însă fiind întrebat de jurnaliști care este opinia dânsului cu privire la faptul că procuroarea Maria Pițurcă nu a fost suspendată din magistratură după ce a bruscat-o pe fetița Sorina, acesta a spus că: Faptul că doamna procuror (nr.red Maria Pițurcă) nu a fost suspendată din magistratură nu înseamnă că totul este în regulă a spus procurorul general, Bogdan Licu, la intrarea în sediul Secția speciale pentru anchetarea magistraților.

Amintim faptul că Judecătoria Slatina decide astăzi dacă Sorina, fetița din Baia de Aramă, care a fost adoptată de o familie de români stabiliți în SUA, poate părăsi țara împreună cu părinții adoptivi. Dosarul în care procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu, a solicitat ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina va fi judecat de magistraţii Judecătoriei Slatina, astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel