Caz șocant. O fetiță ar fi fost violată de un grup de bărbați, iar mai apoi și de polițistul la care venise să depună plângere
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Caz șocant. O fetiță ar fi fost violată de un grup de bărbați, iar mai apoi și de polițistul la care venise să depună plângere / Foto: Pixabay, de cocoparisienne
Caz șocant. O fetiță ar fi fost violată de un grup de bărbați, iar mai apoi și de polițistul la care venise să depună plângere / Foto: Pixabay, de cocoparisienne
O fetiță acuză că a fost violată de un grup de bărbați, iar mai apoi de polițistul la care venise să depună plângere.

O fată de 13 ani care a mers la o secție de poliție pentru a raporta că a fost violată în grup a fost apoi violată din nou de polițistul căruia i-a raportat acest lucru, potrivit autorităților din India. Ofițerul de poliție Tilakdhari Saroj a fost arestat ulterior,după ce a fost prins în fugă în statul Uttar Pradesh, din nordul Indiei, unde se presupune că ar fi avut loc fapta, scrie Daily Mail.

Tatăl fetei a spus poliției că patru bărbați au ademenit-o pe fiica lui în statul vecin Madhya Pradesh pe 22 aprilie, unde au violat-o în decurs de patru zile. Bărbații au adus-o apoi pe fată înapoi în satul ei din districtul Lalitpur din Uttar Pradesh (UP), înainte să fugă.

Totul s-ar fi petrecut în fața mătușii copilei



Potrivit procesului verbal depus de anchetatori, fata a mers a doua zi la secția de poliție pentru a face o plângere, însoțită de mătușa ei. Saroj a dus-o apoi pe fata într-o cameră și a violat-o în fața mătușii, se arată în raport.

Șeful poliției districtului Lalitpur, Nikhil Pathak, a declarat reporterilor că ONG-ul Childline a adus-o pe fată la biroul lui, după ce le-a spus povestea ei.

„SHO este suspendat, el este un criminal, așa că am format echipe pentru a-l aresta”, a spus el. „După ce am fost informat despre asta, m-am asigurat că a fost depus un dosar”.

Polițistul se declară nevinovat



Saroj a fost acuzat în temeiul Legii stricte POCSO (Protecția copiilor împotriva infracțiunilor sexuale), introdusă în 2012, care ar putea să-l pună pe viață în închisoare dacă va fi găsit vinovat. Potrivit ANI UP/Uttarakhand Saroj ar fi spus că el este nevinovat.

„Agențiile de anchetă ar trebui chemate pentru a conduce ancheta în chestiune cu deplină onestitate. După anchetă, dacă se dovedește că sunt vinovat, atunci... Eu sunt 100% nevinovat.”, ar fi spus polițistul.

Cazul a provocat o indignare previzibilă în statul Uttar Pradesh și în toată India. Oamenii s-au declarat oripilați de cele întâmplate.

VEZI ȘI: Doi părinți din Brașov și-ar fi violat copilul de când avea un an. Tatăl filma ororile pe care le făcea mama

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel