Caz șocant în Tulcea. Un tată i-a tăiat gâtul cu drujba copilului său de 7 ani, în timp ce acesta se juca
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Caz șocant în Tulcea. Un tată i-a tăiat gâtul cu drujba copilului său de 7 ani, în timp ce acesta se juca / Foto: Pixabay, de sandid
Caz șocant în Tulcea. Un tată i-a tăiat gâtul cu drujba copilului său de 7 ani, în timp ce acesta se juca / Foto: Pixabay, de sandid
Un bărbat din Tulcea i-a tăiat gâtul cu drujba copilului său de 7 ani.

Scene de groază în Tulcea. Un bărbat, care tăia stuf, i-a secționat gâtul cu drujba copilului său de 7 ani. La fața lolcului a ajuns de urgență un echipaj medical, iar medicii au încercat cu disperare să îl salveze. A fost chemat și elicopterul de la Galați, dar a făcut cale întoarsă. Copilul decedase.

În momentul incidentului bărbatul tăia stuf, iar copilul se juca în apropiere. Tatăl spune că acest lucru s-ar fi petrecut din greșeală.

"În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizați cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea. Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate, pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului.

În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului", se arată în comunicatul poliției, scrie Realitatea.net.

Altă tragedie din Tulcea. Fost șef de la IPJ, găsit mort în fața blocului în care locuia

Un comisar de poliție din Tulcea, abia pensionat, a fost găsit mort în fața blocului în care locuia, într-o baltă de sânge, transmite Realitatea Plus. Este vorba despre fostul șef al serviciului Caziere, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar procurorii verifică acum posibilitatea unui omor. Se încearcă refacerea traseului parcurs de bărbatul de 44 de ani.

Anul trecut, comisarul a fost urmărit pe șoselele din Tulcea chiar de colegii lui. Polițistul era cu mașina personală, dar când a văzut că este oprit la un filtru al celor de la Rutieră, a accelerat. Oamenii legii l-au prins atunci abia după ce comisarul șef a provocat un accident. Vezi mai mult AICI.

Ioan s-ar fi sinucis din cauza violenței tatălui său, preot. Claudia Guțulescu: Prieteni, colegi, părinți, vecini, absolut toți mi-au spus același lucru

O româncă din Drobeta-Turnu Severin, stabilită de mai mulți ani în străinătate, la Londra, a fost cea care a vrut să ajungă la adevăr în cazul adolescentului care și-a luat viața. Ioan, fiul unui preot care slujea la catedrala arhiepiscopală din oraș, în vârstă de 13 ani, s-a aruncat luni, 7 noiembrie, de pe o clădire din oraș, o fostă maternitate. Acesta a fost înmormântat în 10 noiembrie. 

Din primele informații, se credea că adolescentul suferea de o decepție din dragoste, iar o despărțire l-ar fi împins să facă gestul final. Iată ce a transmis Poliția: 

”La data de 7 noiembrie, ora 22:50, Poliția Municipiului Drobeta - Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 13 ani, s-a aruncat în gol de pe o clădire din oraș. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că, în jurul orei 21:00, minorul ar fi plecat de la locuința sa, unde locuia împreună cu părinții, spunându-le acestora că merge să se plimbe”, a arătat primul comunicat al Poliției Drobeta-Turnu Severin despre cazul băiatului. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel