Caz șocant în Rusia. Un canibal a mâncat inima unui pensionar, într-o stație de autobuz
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un bărbat din Rusia ar fi mâncat inima unui pensionar, într-o stație de autobuz.

Un bărbat din Rusia a fost acuzat că a mâncat inima unui pensionar după ce l-a ucis cu un topor, scrie Daily Star. Erkinzhon Abdurakhmanov, în vârstă de 47 de ani, credea că dacă va mânca inima pensionarului își va repara propria inimă bolnavă "după ce a făcut un pact cu diavolul", a spus el poliției.

El a mers să vadă un bărbat de 65 de ani în districtul Kuyurgazinsky, Bașkortostan, și l-a lovit de trei ori cu un topor. Apoi, fostul soldat i-ar fi tăiat inima bărbatului și ar fi mâncat-o în timp ce aștepta un autobuz.

Bărbatul a recunoscut crima

Mai mult decât atât, el i-ar fi dat o parte din inima pe care nu a mâncat-o unei doamne din stația de autobuz și i-a spus să o îngroape. După aceea, a luat ceva băutură dintr-un magazin, iar personalul magazinului a sunat la poliție, el fiind ulterior prins.

Bărbatul ar fi spus poliției că "diavolul i-a ordonat să omoare un om care a încheiat anterior o înțelegere cu el, pentru ca persoana ucisă să meargă în rai".

Polițiștii din Rusia au deschis dosar de crimă pe numele lui Abdurakhmanov, care a recunoscut crima înfricoșătoare. Potrivit ziarului Komsomolskaya Pravda, individul ar fi tată și lucrează ca și constructor. Mama lui a mărturisit că l-a văzut purtându-se ciudat în ultima vreme. Ea a spus că se simte "rușinată" să aibă același nume de familie ca el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel