Caz cutremurător în Alba. Un polițist și-ar fi violat băiatul de 5 ani. Îi spunea că se joacă de-a „închisoarea”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Caz cutremurător în Alba. Un polițist și-ar fi violat băiatul de 5 ani. Îi spunea că se joacă de-a „închisoarea” / Foto: Pixabay, de cocoparisienne
Caz cutremurător în Alba. Un polițist și-ar fi violat băiatul de 5 ani. Îi spunea că se joacă de-a „închisoarea” / Foto: Pixabay, de cocoparisienne
Un polițist din Alba și-ar fi violat în mod repetat băiatul de 5 ani.

UPDATE:

Reprezentanții Prefecturii Alba au declarat că bărbatul este angajat într-adevăr în cadrul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Alba. Potrivit DGASPC Alba un reprezentant al Direcției a fost prezent la audierea copilului, iar mama acestuia a fost informată despre faptul că minorul poate beneficia de consiliere psihologică.

„Poliția municipiului Alba Iulia a solicitat prezența unui reprezentant al DGASPC Alba în momentul audierii minorului. Psihologul instituției, prezent la audiere a informat-o pe mama acestuia despre serviciile de care poate beneficia de la DGASPC Alba, respectiv consiliere psihologică. Mama copilului a informat reprezentanții Direcției că în momentul în care consideră necesară o intervenție ne va solicita sprijinul”, a declarat Elena Firu pentru ziarulunirea.ro.

„Precizăm faptul că persoana este angajat al Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Alba. Infracțiunea la care se face referire nu are legătură cu exercitarea atribuțiunilor de serviciu și conform Codului Muncii, contractul individual de muncă se suspendă în cazul în care persoana este arestată”, a declarat Vlad Domșa, reprezentantul Prefecturii Alba.

Știrea inițială:

Caz șocant în județul Alba. Un agent de poliție și-ar fi agresat copilul în vârstă de 5 ani, transmite Pro Tv. Bărbatul este angajat la serviciul de pașapoarte din Alba Iulia și a fost arestat preventiv. Faptele s-ar fi petrecut anul trecut, în mod repetat, iar bărbatul și-ar fi supus copilul la orori greu de descris în cuvinte.

Potrivit procurorilor, totul s-ar fi petrecut în casa familiei, iar individul ar fi avut un scenariu conceput astfel ca agresiunile să pară un joc pentru cel mic. Tatăl s-ar fi închis alături de copil, sub pretextul că joacă un joc intitulat „Închisoarea”. Mai mult, individul i-ar fi arătat mai multe poze pornografice copilului, după care l-ar fi violat într-o cameră mai ferită din casă.

”Poliția municipiului Alba Iulia a solicitat prezența unui reprezentant DGASPC Alba la audierea minorului. Psihologul prezenta la audiere a informat-o pe mama minorului cu privire la serviciile de care poate beneficia acesta”, a declarat Elena Firu, DGASPC Alba.

”Este angajat al serviciului de pașapoarte Alba, infracțiunea la care se face referire nu are legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu și conform Codului Muncii contractul individual de muncă se suspendă când persoana este arestată”, a spus Vlad Domșa, purtător de cuvânt Prefectura Alba.

Micuțul a fost audiat în prezența unui psiholog, iar polițistul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru viol.

Buzoian reținut, acuzat că și-a violat nepoatele în vârstă de 9 și 11 ani

Totodată, un buzoian de 37 de ani a fost reținut, marți, fiind acuzat că și-a violat nepoatele în vârstă de 9 și 11 ani, transmite Mediafax. Polițiștii de la Secția de poliție rurală Mărăcineni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au dispus, marți, reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 37 de ani, din comuna Blajani, bănuit că a violat două copile în vârstă de 9, respectiv 11 ani.

Polițiștii au fost sesizați luni aseară de tatăl uneia dintre fete. Bărbatul le-a spus polițiștilor că agresorul le-ar fi condus pe cele doua minore la domiciliul său, sub pretextul oferirii de bunuri, unde ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra acestora.

Au fost sesizați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzau, care au preluat fetele pentru consiliere. Suspectul va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel