Cauzele dependențelor la copii. Cătălin Durlă (psihoterapeut), în platoul DC Media Group
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 21 ianuarie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook DC News, Părinți și Pitici și DC News TV, vom vorbi despre dependențele copiilor. Alături de invitatul nostru psihoterapeut Cătălin Durlă vom descoperi cum să le controlăm cât sunt mici ca să nu devină amenințătoare atunci când cresc.

Auzim în jur tot mai des că micuții dezvoltă dependență de dulciuri, de ecrane, de jocuri video, de fast-food sau de jucării. Din dorința de a le face mereu pe plac copiilor, ne abatem de la regulile stabilite și le mai dăm câteva bomboane, îi mai lăsăm la un episod de desene.

Însă, pe termen lung, dacă noi părinții nu le spunem STOP, ei nu vor ști să-și spună singuri STOP.

Cu peste 15 ani de experiență la Fundația ESTUAR și Asociația SOS Satele Copiilor România, dar și în practica privată, psihoterapeutul Cătălin Durlă ne va spune cum să controlăm dependențele cât sunt mici ca să nu devină amenințătoare atunci când cresc.

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 21 ianuarie, începând cu ora 15:00, unde veți descoperi mai multe despre ce înseamnă cu adevărat dependențele la copii! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook DC News, Părinți și Pitici și DC News TV! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel