Cauza morții mamei de 20 de ani din Suceava, găsită fără suflare de Florii
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Medicii legiști au finalizat necropsia Anei Maria, tânăra de 20 de ani găsită moartă de concubinul ei, în Duminica Floriilor. Ea era mama unei fetițe de nici cinci luni. 

Tânăra în vârstă de 20 de ani, din Moldovița, Suceava, care a fost găsită moartă în casă de concubinul ei, în Duminica Floriilor, a decedat din cauza unui edem cerebral, care i-a provocat insuficiență cardio-respiratorie acută. Aceasta este concluzia medicilor legiști, care au efectuat necropsia, scrie Monitorul de Suceava.

Ea era mama unei fetițe care nu împlinise încă cinci luni.

Pe 25 aprilie, în jurul orei 13.00, polițiștii de la Secția Rurală Vama au primit un apel de urgență de la Moldovița, prin care se anunța că o localnică a decedat în locuință.

Din cercetări a rezultat că Ana Maria Lețchi, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită de către iubitul său într-o cameră din locuință, în stare de inconștiență. Tânărul, ajutat de o cunoștință, ar fi încercat manevre de resuscitare, sub îndrumarea telefonică a unui reprezentant de la Ambulanța Câmpulung Moldovenesc.

A ajuns ulterior și personalul de pe ambulanță, însă pentru tânără nu se mai putea face nimic. Personalul de pe ambulanță a constatat că decesul era instalat de ceva vreme, în jur de două ore, i s-a comunicat mamei fetei.

Ana Maria a născut natural, în decembrie 2020

 

În decembrie 2020, tânăra a adus pe lume o fetiță, pe cale naturală. Investigațiile de atunci arătau că era clinic sănătoasă. Mama tinerei, Maria Lețchi, a susținut că fata nu a avut probleme de sănătate majore în copilărie și adolescență, astfel că apariția acestui edem cerebral, la o vârstă atât de tânără, este o mare necunoscută, inclusiv pentru medici. 

Polițiștii au făcut o cercetare în camera decedatei și asupra acesteia, fără a se găsi indicii care să aducă suspiciuni. Nici medicii legiști nu au constatat la examinarea cadavrului alte leziuni care să stârnească suspiciuni.  

Totuși, conform procedurilor, a fost deschis dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă în cadrul căruia se vor trage concluziile finale.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel