Data publicării:

Caută PNL sprijin la PSD? Halici: Interes pentru PROTESTE. Dezastru, vor avea de-a face cu forța românilor

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Politica
WhatsApp
Nicușor Halici prevede o politizare a protestelor din partea PNL, care are interes ca acestea să continue, pentru a putea ajunge la un guvern minoritar PNL. 

„Cred că vor dura atât cât vor înțelege până la urmă cei din majoritate că nu se mai pot juca cu românii”, a răspuns Nicușor Halici, deputat PSD, la întrebarea lui Bogdan Chirieac despre durata estimată a protestelor. 

Bogdan Chirieac a precizat că se vehiculează că protestele vor dura până în iunie, cu mici intermitențe, când PSD ar putea susține un guvern minoritar al PNL.

Lovitură pentru români. Va politiza PNL protestele? 

 

„Nu se mai pune problema să facem așa ceva pe de-o parte, pe de altă parte sper să nu fie adevărat, deși nu m-ar surprinde complet faptul că o parte a PNL, prin Ludovic Orban, își dorește ca aceste proteste să se prelungească, justificat de un interes intern al PNL. Dacă este așa, până la urmă ei sunt cei care vor politiza protestele, dar sper să nu fie așa. Sper ca românii să resimtă pe pielea lor și să reacționeze absolut instinctiv și natural.

”Îți ajunge la os”

De asemenea, sper, chiar dacă o astfel de atitudine nu poate fi înțeleasă politic, că cei din majoritatea actuală să conștientizeze dezastrul spre care se îndreaptă și unde îi împing pe români. Dacă nu vor înțelege vor avea de-a face cu forța românilor. Știți cum sunt românii: suporți o tăietură, o suporți și pe a doua, până îți ajunge la os. Din păcate, e o greșeală, față de alte state mai dezvoltate, că noi acceptăm astfel de lovituri. Pare-se că suntem în zona aia. Dacă nu vor înțelege, prevăd un viitor politic foarte complicat care va adânci și mai mult nemulțumirea socială, dar mai ales financiară a românilor”, a precizat Nicușor Halici. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel