Catrinel Sandu, îndemnată de iubitul american să se opereze de urgență!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Din cauza problemelor de sănătate și a operației de apendicită realizată la urgență, Catrinel Sandu și-a întârziat cu aproape două săptămâni plecarea în America. 

Era cât pe ce să rateze începerea anului școlar, la Manatee School for the Arts, acolo unde este profesor de dans (balet/modern) și predă claselor 6-12, dar și Co-Director la Departamentul de Turning Point. Iubitul său american, Steve, de profesie medic stomatolog, s-a ocupat de toată procedura schimbării biletelor de avion, iar vedeta a ajuns cu bine, abia duminică seara în Florida.

Catrinel Sandu a fost așteptată la aeroport de către iubitul său, care atunci când a auzit că aceasta are probleme de sănătate în România și trebuie să se opereze neapărat, s-a panicat și a trimis-o de urgență la control.

(oar_w460)

“Operatia neprevăzută de apendicită mi-a dat totul peste cap. Mi-a fost rău câteva zile la rând, am ajuns într-o zi de luni la control la doctor și m-a reprogramat pentru miercuri la operație. În aceeași săptămână, vineri, aveam biletele de avion pentru State. Nu m-am riscat să plec, putea să îmi “bubuie” apendicul într-o lună, în două, într-o zi, în trei, pentru că era inflamat. M-am gândit la fete. Eram doar eu singură cu ele pe avion, circulam 16 ore, singură cu doi copii mici și am zis că nu este OK! M-am speriat foarte tare! M-am consultat și cu doctorul casei, iubitul meu, Steve, care m-a trimis chiar în ziua aia la spital. El fiind doctor a înțeles mai bine gravitatea situației, s-a gândit să nu fac peritonită și s-a speriat. M-a sfătuit astfel, la modul cel mai serios să nu mai stau deloc și să merg de urgență la spital, pentru că altfel își ia bilet de avion și vine în România, mă ia de mână și mă duce el la doctor… Stia ce spune pentru că a făcut 4 ani de medicină generală”, a mărturisit Catrinel Sandu în exclusivitate pentru DC NEWS.

(oar_w460)

(oar_w460)

“M-am operat miercuri, Steve m-a ajutat să schimb toate biletele de avion. Eu nu reacționez bine la anesteziile generale și până mă “resetez”, mi-e rău. Am fost norocoasă pentru că iubitul meu s-a ocupat de tot. După ce ajungeam în America aveam plănuit și rezervat hotel în Miami, trebuia să-i facem ziua Sarei acolo, pentru că ea și-a dorit să petrecem în familie, la Miami, noi, cu Steve și băieții lui. Vorbisem să îi facem o surpriză acolo cu tortul, aveam totul stabilit. Steve a anulat tot pentru că din cauza operației nu am mai ajuns, iar Sarei i-am făcut petrecerea aniversară la București, cu o gașcă de prieteni și s-au mai bucurat și părinții mei că au mai stat cu noi câteva zile în plus. Consider că am avut noroc că am dat peste un doctor foarte bun, m-am operat laparoscopic la spitalul Colentina, am fost pe mâini bune. Toată lumea mă trata de stomac și de rinichi și eu aveam, la 40 de ani, o apendicită acută, ascunsă după ovarul drept”, a mai adăugat Catrinel Sandu.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel