Catinca Roman, critici la adresa lui Petre Roman, după ce și-a făcut apariția la înmormântarea Mioarei Roman: "A făcut-o pentru public. Nu a venit în țară pentru asta"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Catinca Zilahy
Sursa foto: Instagram Catinca Zilahy
Catinca Roman l-a criticat pe Petre Roman pentru apariția fulger la înmormântarea Mioarei Roman, fosta sa soție.

"A făcut-o pentru public"

"Eu nu mai sunt supărată pe el de mult. Ok, nu ai simțit să vii, nu veni. Dar să vii efectiv și s-o faci ca pe o obligație… A făcut-o pentru public. Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi. În continuare pentru mine este un mister…

Eram acolo când a venit la priveghi. Nu a salutat pe nimeni, cred că pe Oana, nici nu mai știu. A fost atât de rapid, eu nu cred că a stat nici 10 minute cât a scris presa. A fost ceva gen: a intrat, pac, și a ieșit! El pleca a doua zi, nu a venit în țară pentru asta”, a spus Catinca Roman, la Metropola TV, potrivit ciao.ro.

Vezi și: Lucruri mai puțin știute despre Mioara Roman. Oana Roman: Ce a văzut acolo a făcut-o să nu mai doarmă niciodată fără somnifere

"Și-a pregătit plecarea din timp"

"Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur. Au fost niște nemulțumiri ale lui, niște frustrări care s-au adunat în timp. Înainte de Revoluție, au mai fost 15 ani când el era cu mult sub mama - ea era mai cunoscută, câștiga mai mult ca el. Eu cred că el a adunat niște frustrări.

El și-a pregătit plecarea din timp - nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri. A fost pregătit și financiar. E un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier. Nu e un spontan, nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit.

"Făcea diferențe între mine și Oana"

Am trăit 34 de ani în aceeași casă. Nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe un părinte. E adevărat, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat acest lucru. Dar nu e normal ce a făcut! Nu pot totuși să spun că Oana a fost privilegiată. Nu vorbim de bani aici. Cu Oana sunt în relații foarte bune acum, dar nu ne vedem des. Suntem temperamente diferite, asta e!”, a mai spus Catinca Roman, în emisiunea Cristinei Șișcanu.

Mioara Roman a murit în 23 februarie, la vârsta de 83 de ani, după ce, în ultima perioadă, avusese mai multe probleme grave de sănătate.

Vezi și: Oana Roman, în lacrimi la TV. Ce a găsit la mormântul mamei sale. "Ne-a fost foarte frică de acest moment"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel