Câți fani tricolori și-au luat bilete în meciul contra Columbiei. Premieră cu echipamentul, anunțată de FRF
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: FRF
FOTO: FRF
Pasionații de fotbal din România sunt pregătiți să susțină echipa națională într-un număr impresionant la amicalul cu Columbia, potrivit anunțului făcut de organizatori. 

Conform frf.ro, din totalul de 30.000 de bilete disponibile pentru meciul ce va avea loc la Estadio Metropolitano din Madrid, peste 12.000 de tichete au fost achiziționate de către români.

Casele de bilete de la stadion vor fi deschise și în ziua meciului, marți, începând cu ora 10:00 și până la startul partidei, programat pentru ora 21:30. Fanii români vor avea astfel ocazia să își susțină echipa într-un număr impresionant la acest meci de pregătire.

Partida de marți seară va fi una specială și din punct de vedere al echipamentelor folosite. Echipa națională a României va evolua în premieră în echipamentul roșu de deplasare, luând această decizie pentru a evita confuziile cu tricourile galbene ale echipei columbiene.

În Spania, unde se desfășoară amicalul, trăiește o comunitate importantă de români, estimată la peste 600.000 de persoane, majoritatea fiind în zona capitalei Madrid. Acest lucru ar putea explica și interesul crescut al suporterilor români pentru meciul de marți.

În plus, România va beneficia de susținerea unor figuri importante din fotbalul românesc. Printre cei care au însoțit delegația echipei naționale se numără foști mari fotbaliști precum Mircea Lucescu, Anghel Iordănescu, Miodrag Belodedici și alții.

Chiar și relațiile reci dintre șefii Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) și Federația Română de Fotbal (FRF) par a fi atenuate, odată cu prezența lui Gino Iorgulescu, fostul președinte al LPF, în delegația care îi însoțește pe "tricolori".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel