Câţi bani face Iuliana Beregoi la un concert. Sumele nu sunt deloc mici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Iuliana Beregoi
Foto: Facebook, Iuliana Beregoi
La doar 18 ani, Iuliana Beregoi este un artist recunoscut de întreaga generație Z. A muncit de la vârsta de 12 ani, iar acum culege roadele muncii sale. Iată cât încasează cântăreața pentru un singur concert.

În luna iulie a acestui an, Iuliana a susținut un concert la Arenele Romane unde s-au adunat mii de fani. Pe scenă au mai urcat Mario Fresh și Dorian Popa care au întreținut atmosfera. Concertul a marcat celebrarea majoratului Iulianei, un concert care a strâns sume considerabile din urma achiziționării biletelor. Iuliana Beregoi a muncit de la o vârstă fragedă, pentru a-și îndeplini visul, acela de a fi cântăreață și de a o cunoaște toată țara.

Iuliana a ajuns în timp să-și strângă o comunitate de peste un milion de urmăritori pe Instagram, acolo unde aceasta le împărtășește toate trăirile de zi cu zi. S-a extins foarte mult în online, a avut diverse campanii cu diferite branduri, și-a creat și propriul magazin online de haine și a postat vloguri pe YouTube. Toate acestea au reprezentat și reprezintă în continuare surse de venit pentru cântăreață. Și nu e doar atât, Iuliana a făcut bani frumoși și din concertele pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Cât încasează Iuliana Beregoi la un concert

Astfel, pentru un singur concert Iuliana încasează undeva la 6.000 de euro, în funcție de complexitatea repertoriului, potrivit Ego.ro. Iuliana mai încasează bani frumoși și din publicitate și vizualizările în număr mare de pe canalul de YouTube. Unii adolescenți de vârsta ei probabil că visează la tot ceea ce are Iuliana, mai ales când au văzut că de ziua ei și-a făcut cadou un bolid de lux în valoare de 90.000 de euro.

Cine a susținut-o în carieră

Iulianei Beregoi nu i-a fost ușor încă de la început, chiar dacă pasiunea pe care o are pentru muzică nu cunoaşte limite. Artista a fost susținută tot timpul, din toate punctele de vedere, de părinții ei, care au făcut mari eforturi pentru a o vedea pe marile scene ale lumii, așa cum chiar ea se visa de mică, scrie Spy News. A crezut în visul ei, a luptat pentru el, iar acum se bucură de mult succes datorită eforturilor pe care le-a făcut pentru muzică. Tânăra a început să aibă, în prezent, cele mai multe contracte de imagine.

A colaborat cu Andreea Bălan

Contul de Instagram al cântăreței este urmărit de peste 1,2 milioane de persoane, ea fiind un idol pentru cei din Generația Z. Popularitatea și succesul pe care îl are în rândul publicului tânăr i-a adus și o colaborare cu Andreea Bălan. În urmă cu un an, celebra cântăreață a relansat piesa ”Moșule ce tânăr ești”, varianta reinterpretată, alături de tânăra ei colegă de breaslă. Colaborarea a fost o surpriză neașteptată pentru public, dar foarte bine primită.

Şi-a făcut singură cadoul de majorat

Din banii câștigați chiar de ea, Iuliana și-a cumpărat o mașină de 90.000 de euro. Nu l-a primit de la părinți, aşa cum poate se aşteptau toţi. Cadoul memorabil de la 18 ani a venit înaintea permisului de conducere. Iuliana a condus deja bolidul de lux, după ce, bineînţeles, şi-a luat permisul de conducere.

Citeşte şi Iuliana Beregoi şi-a luat permisul de conducere. Ce bolid a primit de ziua ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel