"Păi, cu banii ăștia îl iau pe Brenciu". Cât cere Florin Ristei pentru a cânta o oră: "Să ne sunați, că e mai ieftin"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Florin Ristei
Sursa foto: Facebook Florin Ristei
Florin Ristei a spus, deschis, câți bani cere pentru a cânta la un eveniment.

"Cât iau pe un concert?! 8.500 de euro cel puțin. Am 10 oameni. Iau 8.500 de euro pe o oră de cântat. Asta direct prin mine, pentru că nu mă vinde nimeni altcineva. Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin”, a spus Florin Ristei, invitat la testul poligraf al lui Selly de pe canalul său de YouTube.

"Nu negociez niciodată"

În urmă cu ceva timp, artistul mărturisea că nu este genul de artist care să își negocieze contractele.

"Eu nu negociez niciodată. Dacă îmi zice că atât costă, atât costă! Mergem la o întâlnire, la un restaurant sus, ne pune la masă… el, un om foarte cunoscut și bogat. «Ce serviciu oferiți?», îi zic: "Noi cântăm…", abia făcusem trupa nouă și ei se așteptau ca eu să cânt de toate.

I-am zis că eu cânt doar ce e la modă. Dar prețul… nu mai știu cât luam atunci, vreo 4.000, nu știu. Oricum nu era ceva… "Cât?! Păi, cu 8.000 îl iau pe Brenciu. Câți sunteți?". I-am zis că suntem 6 pe scenă, 2 tehnici și un sunetist. "9?! Sunetist nu îți trebuie! Vine la prânz reglează alea și pleacă! Pe scenă 6? Veniți 4!". Eu mă făcusem… I-am zis că își bate joc, că ne-a văzut că suntem mici. I-am zis că în condițiile astea nu putem și am plecat.

Apoi ne-a sunat soția lui să își ceară scuze că la ei nu e problemă de bani - fix oamenii care sunt cei mai bogați se zgârcesc cel mai rău. Până la urmă, am cântat acolo.

Lumea nu înțelege procesul. "Cât luați voi acum?" - "6.000" - "Mamă, câți bani faci!". Și zic… "Păi, suntem 10!". Eu împart banii egal, după ce scot transport, manager, cheltuieli, chirie, sală, studio, scule.

Dacă avem noroc, la o cântare 500-600 de euro. "Atât de puțin iei?!”, povestea Florin Ristei, în urmă cu doi ani, potrivit Fanatik.

Cine este Florin Ristei

Florin Ristei s-a născut pe 29 august 1987, la Galați. Și-a câștigat notorietatea în calitate de artist, cu numeroase piese care au captivat publicul, dar și în calitate de prezentator TV. De asemenea, de-a lungul timpului, a făcut parte din mai multe proiecte de televiziune.

Originar din Galați, acesta și-a mutat domiciliul la București de mai mulți ani. Interesul său pentru muzică a fost evident încă din copilărie. În 2003, și-a finalizat studiile la Școala Populară de Arte din Galați, specializându-se pe canto, potrivit viva.ro. În paralel, a studiat vioara și pianul. La vârsta de 13 ani, a început să își exploreze pasiunea pentru muzică, devenind solistul trupei Amici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel