Câți bani cer Florin Salam și Loredana pentru nuntă. Tarifele vedetelor, mărite după pandemie: N-aveți cum să fiți ca el în viața voastră
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Câți ban cer vedetele din România pentru un eveniment. 

Florin Salam este printre cei mai apreciați artiști din România și de departe și cel mai scump, potrivit unui coleg din trupa lui, care a scăpat informația în spațiul public. 

Dezvăluirea a fost făcută de unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Florin Salam, component în trupa lui timp de mai bine de un deceniu, Dan cu Chitara, care a spus suma pe care o cere manelistul pentru o nuntă. Mai mult, a spus că Florin Salam s-a văzut nevoit să mai crească tarifele după pandemie, pentru a face față cererii uriașe.

Dan cu Chitara de la Giurgiu a scăpat informația într-un live în care se certa cu un alt manelist care îl atacase pe Salam.

"N-aveți cum să fiți ca el în viața voastră. Păi Salam cântă pe 15.000 euro, așa, câteva ore. Iar voi cântați pe 6.800, 4.300 din care nu rămân toți banii voștri", a spus Dan cu Chitara de la Giurgiu, potrivit wowbiz.ro.

Cât cer Loredana, Ștefan Bănică și Horia Brenciu

 

Chiar dacă tariful lui Florin Salam este mare, Loredana Groza nu este cu mult departe de el. Astfel, potrivit fanatik.ro, Loredana cere un onorariu de 12.500 de euro pentru o noapte de show la o nuntă. 

Câte despre Ștefan Bănică Jr, Holograf sau Horia Brenciu, ei cer 10.000 de euro pentru un spectacol.

Dacă vorbim despre Smiley sau Voltaj, ei cântă pentru 7.000 de euro, iar Alex Velea cere doar 4.500 euro.

Trecând în barca din care face parte Florin Salam, Adi Minune, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Jador, Taraful de la Clejani sau Culiță Sterp au un preț standard de 5.000 de euro iar Adi de la Vâlcea, Carmen Șerban sau Taraful Cleante se mulțumesc cu 3.000 - 4.000 de euro în funcție de durata evenimentului.

Pepe, Elena Gheorghe și Andreea Bălan cer de patru ori mai puțin, adică între 2.500 și 3.000 de euro în vreme ce Lora, Roxana Nemeș sau Corina Bud cer între 1.000 și 2.000 de euro. 

Tarifele artiștilor nu sunt exacte și se negociază în mod direct cu artistul sau impresarul acestuia în funcție de fiecare eveniment în parte. La prețul standard se pot adăuga cheltuieli de deplasare, cazare sau masă, iar unii artiști solicită mai mulți bani dacă vin împreună cu trupa live sau dansatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel