Câți bani a cheltuit Adda până a reușit să afle de ce boală suferă. Suma uriașă risipită. "Medicii spun că nu ai nimic, că e de la cap"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Adda
Sursa foto: Facebook Adda
Adda a spus câți bani a cheltuit până a reușit să afle de ce boală suferă cu adevărat.

 Adda a aflat că are Lyme și borelioză abia după ce a cheltuit 15.000 de euro pe analize.

"Te doare umarul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize. Analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap. E o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu. M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan. Borelia vine cu niște coinfecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borelia.

Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele”, a mărturisit Adda la PRO TV, potrivit okmagazine.ro.

 Artista a ajuns, zilele trecute, la Constanța pentru terapia hiperbară.

"Acel moment când reziști la o temperatură de 60 de grade, corpul tău atingând 40, o ora și ceva. Merit o ciocolată! Da, încă nu o mănânc. După ce se duce Gogutz la mă-sa, o halesc pe toată! Sunt la Constanța de 2 zile și mă simt cel mai în siguranță alături de echipa de oameni faini de aici. Am venit la tratamente de hiperbară, hipertermie și să fac prima doză injectabilă că să-i dau lu’ Gogu’ să zacă”, a spus Adda.

"Urmează 18 luni de injecții"

 

Recent, artista a vorbit despre lupta sa cu boala.

"Trăiesc o perioada cel puțin interesantă. M-a schimbat radical, din toate punctele de vedere. Nu mai știu cine e fata de dinainte de Octombrie 2020. Dar cred că, totuși, cea de acum îmi place mai mult. Am trecut de prima fază a tratamentului și azi am primit o veste bună. Funcționează! Simptomele s-au redus 70%. Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge. Sunt încă în celule, dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo.

Vreau să fac niște mulțumiri. Mulțumesc Dr Rareș Simu, om frumos. Singurul și primul care mi-a spus că nu-s nebună și să mă testez de Lyme. Singurul care mi-a spus că toate diagnosticele anterioare au fost false. A stat câteva seri la rând cu mine în telefon și m-a liniștit pentru că eram extrem de speriată după ce am ieșit pozitiv.

Mulțumesc personalului de la Borelia Centrum care, când a văzut pozele cu mine, mi-a spus să mă testez urgent și de Bartonella și să fac RMN cerebral. Mulțumesc Diana Munteanu pentru toate telefoanele și agitația din zilele în care aveam mare nevoie. Mulțumesc Elena Gheorghe pentru că mi-ai amintit câtă putere e în interiorul meu în zilele în care nu puteam să accept diagnosticul.

Mulțumesc Codin Maticiuc pentru implicare la secundă. Mulțumesc Dr Bogdan Cristian Ion, om minunat pentru că mă tratezi corect și îmi dai încredere că va fi bine. MULȚUMESC Dr Ana Maria Dinu că ești aici mereu, la orice oră din zi și îmi răspunzi la toate întrebările, unele venite de pe alte planete. Mulțumesc Camelia Pop, cel mai tare nutriționist din galaxie, om bun și prietenă, pentru că m-ai ținut în viață datorită alimentației atunci când medicii făceau ping pong cu mine. Îți datorez un an jumătate din viață.

Mulțumesc Alina, pentru că mă întrebi aproape zilnic cum mă simt și îmi explici pas cu pas la ce să mă aștept în lupta asta. Mulțumesc Simina că m-ai scos din casă și am ras că proastele ore întregi. Mulțumesc familiei pentru grijă, iubire, răsfăț. Mulțumesc prietenilor care au rămas dezinteresat pentru omul Ada, atunci când Adda a căzut in hău și nu se mai ridica. Mulțumesc, Doamne Doamne că m-ai căutat și m-ai găsit, când eu am uitat să vorbesc cu Tine. Mulțumesc, dragă muzică pentru că îmi hrănești sufletul! Alexuţu meu și Cătălin…voi sunteți PUTEREA MEA! Fără voi… nu ar mai fi nimic", a scris Adda pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel