Catherine Zeta-Jones vine în România. Ce rol va juca în noua serie Familia Addams
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Catherine Zeta-Jones vine în România / Foto: Facebook Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones vine în România / Foto: Facebook Catherine Zeta-Jones
Actrița Catherine Zeta-Jones va veni în România.

Actrița Catherine Zeta-Jones va veni în România unde, în această toamnă, vor începe filmările la noua serie Familia Addams, realizată de Netflix, scrie urban.ro. Celebra actriță în vârstă de 51 de ani o va interpreta pe Morticia.

Catherine Zeta-Jonesva juca alături de Jenna Ortega, în rolul lui Wednesday Addams, și Luis Guzman, în rolul lui Gomez Addams, soțul Morticiei. Regizată de Tim Burton, producția se va numi Wednesday Addams și va avea opt episoade. Filmările pentru noua serie Familia Addams se vor realiza în România și vor începe în octombrie.

Zeta-Jones este cea mai recentă actrița care oferă o interpretare live-action a personajului Morticia. Carolyn Jones a interpretat personajul prima dată în serialul TV „Familia Addams” din anii 1960. Anjelica Huston a interpretat-o ​​apoi în cele două filme ale „Familiei Addams” în anii ’90, iar cel mai recent, Charlize Theron a fost Morticia în filmul de animație „Familia Addams” din 2019.

Catherine Zeta-Jones, DIETA de patru zile folosită de vedetă

O băutură care folosește cinci ingrediente este una dintre preferatele vedetelor pentru că este un deliciu care te ajută să atingi greutatea la care visezi. Catherine Zeta-Jones este una dintre vedetele care a recunoscut că preferă această băutură și cere să îi fie preparată pe platourile de filmare.

Pentru a prepară această băutură ai nevoie de:

- 8 pahare cu apă plata
- 1 lingură de rădăcina de ghimbir mărunțită
- 1 castravete proaspăt de dimensiune medie, curățat de coajă și tăiat bucăți
- 1 lămâie de mărime medie, tăiată în bucăți
- 12 frunze de mentă proaspătă

Mod de preparare:

Pune în blender toate ingredientele și lasă-le așa până a două zi de dimineață. Ideal ar fi să le lași într-un vas cu gheață. Porționează băutură în 4-5 pahare pe care să le bei de-a lungul zilei. Bea un pahar dimineață, înainte de micul dejun pentru a beneficia de proprietățile ingredientelor. Te vei simți de parcă ai dat jos jumătate de kilogram după primele 2 ore de la consumarea băuturii.

După această cură de 4 zile, trebuie făcută o pauză de o săptămâna înainte de a relua rețeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel