Catedrala Mântuirii Neamului, probleme. Constructorul, amendat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Catedrala Mântuirii Neamului are probleme. Constructorul a fost amendat de ISU București-Ilfov.

Catedrala Mântuirii Neamului va fi sfințită mâine în prezența a peste 30.000 de enoriași care au venit din toată țara pentru a vedea construcția gigantică.

Ieri, însă, în urma unui control, Constructorul Catedralei Mântuirii Neamului a primit o amendă de 10.000 de lei pentru încălcarea normelor de securitate la incendiu de la ISU București - Ilfov.

"Sancţiunea a fost aplicată în conformitate cu prevederile articolului 19, litera Q din Legea 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, cu modificările şi completările ulterioare, coroborate cu prevederile articolului 6.6.5 din Normativul tehnic nr. C300/1994 de prevenire şi stingere a incendiilor pe durata executării lucrărilor de construcţii şi instalaţii aferente acestora. De asemenea, ISU Bucureşti-Ilfov a înştiinţat Mitropolia Munteniei şi Dobrogei –Arhiepiscopia Bucureştilor că, în condiţiile date, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru siguranţa participanţilor, prin adresele transmise în data de 22.11.2018, respectiv 23.11.2018", se mai arată în comunicatul ISU Bucureşti-Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel