Câte torturi a avut Raluca Zenga de ziua ei! Cadoul primit de la Walter Zenga
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Raluca Zenga este o fericită! În fiecare an de ziua ei se serbează că o prințesă! De această dată, Raluca a primit 4 torturi și multe cadouri, a petrecut în compania celor mai tari prietene din Dubai și s-a simțit minunat când toţi au complotat pentru ziua ei de naștere.

Bonele copiilor i-au adus primul tort, dis de dimineață. Au urmat apoi încă 3, toate colorate și delicioase, dar și cu multă ciocolată, așa cum îi place Ralucăi. Și chiar dacă sărbătorita a avut doar copiii alături, pe Walter Junior și Samira, nu și pe soțul ei, Walter Zenga, celebrul antrenor italian i-a făcut din nou o surpriză minunată frumoasei sale soții, o brățară Chopard și cercei cu steluțe, simbolurile ei preferate.

"A fost o zi de naștere pe care mi-o voi aminti cu drag! Prietenele mele m-au sărbătorit mai multe zile la rând, am avut 4 torturi și m-am bucurat de fiecare în parte, pentru că ador dulciurile și ciocolată. Sărbătoresc și cu soțul meu când vine în Dubai. Acum este cu treaba în Italia, dar mi-a luat deja cadoul, o să îl văd live când vine acasă. Copiii mi-au fost alături ca de obicei, am ieșit și cu ei la masă și ne-am bucurat împreună. E atât de frumos în Dubai, încât aproape orice zi e ca o sărbătoare!", povestește Raluca Zenga, al cărei blog despre călătorii și experiete noi, www.onepassionatetraveller.com, devine din ce în ce mai cunoscut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel