Data publicării:

Câte șantiere mai poate suporta Bucureștiul? Nicușor Dan anunță că deschide încă trei, ajungând la 18! Străzile afectate

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Bucureștiul este un șantier în lucru, odată cu începerea anului școlar, care oricum îl aglomera. Nu a început doar anul școlar, dar a fost dat și startul mai multor șantiere care efectiv blochează simultan Capitala. 

Citește și: Haos în București, șantierele fac prăpăd în trafic. ”Mă uit la Arcul de Triumf de 30 de minute și nu trec de el”. Blocaj total în nordul Capitalei

Deschidem încă trei șantiere pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitală cu o lungime totală de aproximativ 31 de km și finanțare nerambursabilă europeană prin POIM. După finalizarea lucrărilor la Obiectivul 2, cu o lungime a conductelor de 9 km, vor beneficia de apă caldă și căldură în parametri optimi locuitorii de pe Șoseaua Mihai Bravu, Bd. Camil Ressu, str. Laborator, Aleea Școlarilor, Drumul Murgului, Bd. Liviu Rebreanu, strada Odobești, Intrarea Odobești, str. Fizicienilor, Aleea Ianca, str. Lotrioara, Aleea Fuiorului, Bd. Nicolae Grigorescu.

Lucrările la Obiectivul 15, cu o lungime a conductelor de 11 km, se vor executa în următoarele zone: Piața Dr. Jose Rizal, Calea 13 Septembrie, str. Sabinelor, str. Puișor, str. Mihail Cioranu, Piața Arsenalului, str. Izvor, str. Ion Creangă, Piața Francofoniei, Bd. Libertății, str. Tismana, Piața Constituției, Bd. Unirii, str. Paul Orleanu, str. Sfinții Apostoli, str. Poenaru Bordea, Parcul Tribunalului, str. Gheorghe Danielopol, Str. Mitropolit Antim Ivireanul, Splaiul Independenței, Str. Bibescu Vodă, Str. Sf. Ecaterina.

Pentru lucrările aferente Obiectivului 23, cu o lungime a conductelor de 10,5 km, se va lucra pe mai multe străzi, precum str. Trestiana, str. Tohani, Str. Maria Tănase, Bd. Gheorghe Șincai, str. Constantin Rădulescu Motru, str. Viorele, Aleea Borcea, Aleea Trestiana, str. V.V Stanciu, str. Piscului, Calea Văcărești, Aleea Bran, str. Baladei, Aleea Livada cu Duzi, Bd. Tineretului, str. Pridvorului, Șoseaua Mihai Bravu, Str. Secerei, str. Cărăruia, str. Grâului, Calea Piscului.

Ajungem astfel la 18 șantiere pentru reabilitarea rețelei de termoficare, dintre care 14 cu finanțare europeană și 4 cu finanțare de la bugetul local și cofinanțare de la Ministerul Dezvoltării” a anunțat astăzi Nicușor Dan. 

Pentru DCNews, primarul general anunța că vorbim despre multe străzi principale din București unde vor avea loc lucrări, dând exemplu: ”Mihalache, Călărași, Barasab”: ”Sunt multe zone, o să fie un mic deranj, dar e nevoie să le facem și o să le facem”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel